Woonartikelen bedrukken

Home is where the heart is! Als je indruk wilt maken bij jouw (potentiële) relaties, is het misschien een leuk idee om dit te doen met een bedrukt relatiegeschenk voor in huis. Denk aan een chique geurkaars, onderzetters of terrarium gepersonaliseerd met jouw logo!

Resultaat 1–24 van de 40 resultaten wordt getoond

Bestel eenvoudig woonartikelen met bedrukking

Wanneer je woonartikelen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven.

Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat niet alleen origineel, maar het huis van je relatie ook heel knus maakt? Bestel dan woonartikelen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top