Veilig Terug naar Kantoor

Verwelkom uw personeel terug op kantoor!

De vraag waar iedere werkgever zich momenteel mee bezig houdt: hoe kunnen medewerkers straks weer op kantoor werken in deze anderhalvemetersamenleving? Hoe kunnen werkplekken zo goed mogelijk worden ingericht zodat iedereen weer op kantoor kan werken zonder extra gevaar te lopen op het Coronavirus?

De anderhalvemetereconomie is niet een hele verandering voor werkgevers, maar ook voor werknemers. Het is niet alleen tijd om terug te gaan naar werk, het is ook tijd om weer te gaan werken! Om uw personeel weer op kantoor te verwelkomen, kunt u ervoor kiezen een klein ‘welkom terug’ pakketje voor iedereen klaar te zetten. Zo’n pakket kunt u zo groot maken als u zelf wilt. Wanneer u interesse heeft in een thuiswerk of welkom terug pakket, kunt u het beste contact met ons opnemen. Met oog op uw budget en wensen kunnen wij u een passend voorstel doen!

Het is belangrijk dat iedereen op kantoor zo veel mogelijk afstand van elkaar houdt, om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. Hiervoor zijn een aantal hulpmiddelen. Zo kunt u denken aan veiligheidstape om anderhalve meters te markeren en middelen om scheidingen te creëren, zoals bureauschermen. Daarnaast kunt u denken aan spatborden voor bij de balie of reflecterende hesjes met bedrukking. Ook de hygiënesleutel is de laatste tijd een erg populair product, omdat hiermee wordt voorkomen dat mensen voorwerpen aanraken die iedereen aanraakt. 

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Naast het zo veel mogelijk afstand van elkaar houden, kunt u nadenken over het aanschaffen van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals mondkapjes. Mondkapjes zijn helemaal ideaal als u veel werknemers of klanten heeft die veel met het OV moeten reizen. Zo kunt u hen ook voorzien van een mondkapje. Per 1 juni zullen deze verplicht zijn om te dragen in het openbaar vervoer. Wij kunnen u voorzien van het standaard mondkapje of een volledig personaliseerbaar mondkapje.

Ook kunt u denken aan het aanschaffen van andere persoonlijke berschermingsmiddelen, zoals handschoenen, desinfectiegel. Deze artikelen zijn helaas nog niet via onze webshop verkrijgbaar. Als u hier interesse in heeft, kunt u het beste contact met ons opnemen via de telefoon of e-mail.

Iedereen moet wennen aan de nieuwe anderhalvemeter samenleving. Wij hopen met dat u met onze producten een warm welkom kunt geven aan de medewerkers die (veilig) terug naar kantoor keren!

Deel dit bericht

Scroll naar top