Stormparaplu’s bedrukken

Stormparaplu’s met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte stormparaplu’s als promotiemateriaal of een luxe stormparaplu als relatiegeschenk. Laat hier stormparaplu’s bedrukken met jouw logo.

In een regenachtig land als Nederland kan je nooit genoeg paraplu’s in huis hebben! Paraplu’s komen altijd wel van pas. Je kunt stormparaplu’s bedrukken en uitdelen onder jouw medewerkers en jouw relaties. Ons assortiment biedt veel verschillende soorten paraplu’s: van stormbestendige paraplu’s, tot standaard paraplu’s die makkelijk mee te nemen zijn.

Stormparaplu’s bedrukken met logo

Een paraplu is een uitstekend relatiegeschenk, omdat het mensen kan beschermen tegen de regen. Wanneer iemand een paraplu met jouw design of logo mee naar buiten neemt, maakt deze persoon reclame voor jouw bedrijf. Het draagt dus bij aan jouw naamsbekendheid!

Verschillende mogelijkheden bedrukken stormparaplu’s met logo

Het bedrukken van stormparaplu’s met bedrijfslogo kan op verschillende manieren. Zo is het mogelijk om stormparaplu’s in kleine oplage te laten bedrukken. Daarnaast is het mogelijk opvouwbare paraplu’s full colour te laten bedrukken. Op zoek naar een paraplu met bedrukking in slechts één kleur? Ook dit is geen probleem! Onze opvouwbare paraplu’s zijn in vrijwel alle kleuren te verkrijgen!

Duurzame paraplu’s behoren ook tot ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een opvouwbare paraplu met een bamboe handvat, of een paraplu gemaakt van RPET.

Met spoed stormparaplu’s bedrukken met logo

Slecht weer op komst? Bij ons is het mogelijk paraplu’s met bedrukking met spoed te bestellen, zodat jouw paraplu’s vaak nog een dag eerder bezorgd kunnen worden.

Custom stormparaplu’s bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte opvouwbare paraplu’s voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste paraplu’s laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig stormparaplu’s met bedrukking

Wanneer je paraplu’s wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een relatiegeschenk dat hen uit de regen houdt? Bestel dan paraplu’s met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top