Zonnebrillen bedrukken met logo

Zonnebrillen zijn ideale giveaways voor in de zomer! Een zonnebril beschermt je ogen tegen de zon. Daarbij voegen ze ook iets toe aan je outfit. Omdat zonnebrillen erg functioneel zijn, altijd wel van pas komen en ook nog eens modieus zijn, zijn ze een erg populair promotieartikel op zowel beurzen als festivals.
Zet jouw bedrijf in het zonnetje met een zonnebril met bedrukking.

Zonnebrillen bedrukt met logo

Een goedkope zonnebril kan heel het jaar door worden weggegeven, in zowel de zomer als in de winter. Onze zonnebrillen zijn in allerlei kleuren te bestellen. Bij het bestellen van zonnebrillen kan je nagaan of jouw doelgroep vooral uit jonge mensen of juist uit allerlei verschillende leeftijden bestaat.

Bestaat jouw doelgroep voornamelijk uit jongeren? Misschien is het dan leuk om een zonnebril in een felle kleur te laten bedrukken. Bestaat jouw doelgroep uit allerlei leeftijdscategorieën? Misschien is een neutrale kleur dan een beter idee. De keuze is volledig aan jou!

Zonnebrillen kan je in alle soorten en maten bestellen. Bij ieder hoofd past wel een zonnebril. De meest bestelde zonnebril is de retro zonnebril. Ben je op zoek naar een ander model zonnebril? Geen probleem, wij bieden een grote hoeveelheid modellen zonnebrillen aan.

Zonnebrillen bedrukken kleine oplage

Ben je op zoek naar zonnebrillen met bedrukking in een kleine oplage? Wil je bijvoorbeeld alleen jouw personeel verblijden met een zonnebril met bedrijfslogo? Dit is geen probleem. Wij bieden ook zonnebrillen aan die in een kleine oplage verkocht kunnen worden. Zo kan je enkele zonnebrillen al laten bedrukken vanaf 25 stuks!

Spoedlevering zonnebrillen met bedrukking

Wil jij graag zonnebrillen bedrukken, maar heb je een naderende deadline? Geef dan aan dat er haast bij jouw bestelling is, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat je jouw deadline alsnog kunt halen.

Zonnebrillen bedrukken goedkoop

Het bedrukken van zonnebrillen met logo hoeft niet duur te zijn! Ons assortiment bevat enkele budget zonnebrillen die je kunt laten voorzien van een logo. Laat je deze zonnebrillen bedrukken met logo? Ook dan kom jij hip voor de dag!

Bestel eenvoudig zonnebrillen met bedrukking

Wanneer je zonnebrillen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel relatiegeschenken je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden!

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat niet alleen origineel, maar ook heel handig is? Bestel dan zonnebrillen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top