Gezondheid & Wellness

Wellness artikelen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte wellness artikelen als promotiemateriaal of een luxe welness artikelen als relatiegeschenk. Laat hier jouw wellness artikelen bedrukken.

Ben je op zoek naar gezondheids- of wellnessproducten? Dit is bij ons geen probleem. Ben je op zoek naar een handspray waarmee jijzelf en anderen de handen kunnen desinfecteren? Of ben je juist op zoek naar een EHBO-set of toilettas? Het bedrukken van gezondheids- en wellnessartikelen biedt veel mogelijkheden. Wij beschikken over een ruim assortiment gezondheids- en wellnessartikelen die je kan laten bedrukken.

Gezondheids- en wellnessartikelen bedrukken met logo of tekst

Laat zien dat je om het milieu geeft door jouw klanten of relaties een duurzaam wellnessartikel met bedrukking te geven. De duurzame gezondheidsproducten zijn gemaakt van duurzame of gerecyclede materialen, zoals een toilettas van gerecycled plastic of kurk.

Onze top 5 gezondheid & wellness

Welke gezondheids- wellnessproducten heb je nodig?

Gezondheids- en wellness artikelen zijn niet alleen populair in hun branche. Ieder seizoen heeft een aantal hardlopers, zo is de bedrukte zonnebrandcrème erg populair in de zomer, terwijl de lippenbalsems met logo en bedrukte handcrème in de winter niet aan te slepen zijn.

Door de populariteit onder het publiek van grote evenementen zijn wellnessproducten bedrukt met jouw logo een goed middel om jouw naamsbekendheid te vergroten. Ook in kleinere aantallen zijn gezondheids- en wellnessproducten een goede toevoeging aan jouw bedrijf. Denk aan badjassen geborduurd met jouw logo of handdoeken bedrukt met logo voor in jouw wellnesscenter.

De mogelijkheden voor bedrukte gezondheids- en wellnessproducten:

 

Custom-made wellnessproducten

Je kan jouw wellnessproducten personaliseren, zodat jouw bedrijf de naamsbekendheid vergroot en mensen je kunnen herkennen. De bedrukking van jouw wellnessartikelen kan je geheel zelf invullen. Geef je dit liever uit handen? Dit is geen probleem. Wij designen graag een passend ontwerp voor jou!

Gezondheids- en wellnessartikelen met spoed bedrukken met logo

Heb je met spoed bedrukte wellnessproducten nodig? Dit is geen probleem. Als je bij jouw order aangeeft voor welke dat je jouw bedrukte gezondheids- en wellnessartikelen nodig hebt, kunnen wij hier rekening mee houden.

Bestel eenvoudig gezondheid- en wellnessproducten met bedrukking

Wanneer je wellnessproducten wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan gezondheid- en wellnessproducten met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top