Outdoor & vrije tijd

Vrije tijd artikelen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte vrije tijd artikelen als promotiemateriaal of een luxe vrije tijd artikelen als relatiegeschenk. Laat hier vrije tijd artikelen bedrukken met jouw logo.

Relatiegeschenken inzetten die buiten werktijd gebruikt kunnen worden is een goede manier om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Tijdens hun vrije tijd zijn je klanten en relaties vaak bezig met dingen die zij leuk vinden om te doen. Je kan hierop inspelen door je relaties een bedrukt vrijetijdsartikel te geven. Wanneer je naam of logo hierbij in beeld komt, word je automatisch geassocieerd met iets positiefs.

Outdoor- en vrijetijdsartikelen bedrukken met logo of tekst

Outdoor- en vrijetijdsartikelen zijn een origineel relatiegeschenk. Tijdens allerlei activiteiten en evenementen kan je je naamsbekendheid vergroten. Met een bedrukt outdoor- vrijetijdsartikel doet kan je verschillende doelgroepen een groot plezier doen! Denk hierbij aan bijvoorbeeld avonturiers, reisliefhebbers of festivalgangers.

Welke outdoor- of vrijetijdsartikelen heeft u nodig?

Bij ieder doel of evenement of zelfs jaargetijde paste een perfect outdoor- of vrijetijdsartikel. Zo is voor ieder seizoen een passend bedrukbaar vrijetijdsartikel te vinden. Je kan hierbij denken aan het bedrukken van zonnebrillen of flesjes zonnebrand voor de zomermaanden. Bij evenementen, zoals het EK voetbal, kan je denken aan het bedrukken van een voetbal.

Daarnaast zou je kunnen inspelen op de hobby’s van je relaties, medewerkers of klanten. Wanneer je weet dat uw klanten van golf houden, kan je denken aan het bedrukken van golfballen. Als je doelgroep vaak aanwezig is op festivals, kan je denken aan bijvoorbeeld condooms of barbecue artikelen.

Er is een groot en breed aanbod van te bedrukken outdoor- en vrijetijdsartikellen. Als je niet goed weet wat het beste bij je past, geef dit dan bij ons aan. Wij denken graag met je mee!

De mogelijkheden voor het bedrukken van outdoor- en vrijetijdsartikelen

Custommade outdoor- en vrijetijdsartikelen met logo

Outdoor- en vrijetijdsartikelen zijn goede voorwerpen om te voorzien van een volledig gepersonaliseerde opdruk. Dit ontwerp kan je zelf aanleveren, maar je kan het ook volledig uit handen geven. Wij ontwerpen graag een gepersonaliseerd vrijetijdsartikel voor je!

Spoedorder bedrukte outdoor- en vrijetijdsartikelen

Last-minute outdoor- en vrijetijdsartikelen bedrukken? Dit is geen probleem! Als je je deadline en andere wensen aan ons doorgeeft, kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken.

Custom vrije tijd artikelen bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte vrije tijd artikelen voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste vrije tijd artikelen laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig outdoor- en vrijetijdsartikelen met bedrukking

Wanneer je outdoor- en vrijetijdsartikelen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een relatiegeschenk waar ze in hun vrije tijd veel aan hebben? Bestel dan outdoor- en vrijetijdsartikelen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top