Relatiegeschenken voor de Zomer

De zomer: het jaargetijde waar het grootste deel van het land het meest naar uitkijkt! De tijd van zon, zee en strand is weer aangebroken! De tijd waarin men kan ontspannen en van de zon kan genieten. De zomer is niet alleen de tijd van genieten, het is ook de tijd voor het bedrukken van relatiegeschenken en give-aways! Tijdens de zomer zijn mensen graag buiten. Als je hierop inspeelt met zomerse weggeefartikelen, is de kans groot dat uw logo of bedrijfsnaam gezien wordt.

Ter inspiratie hebben wij een onze meest populaire promotieartikelen op een rijtje gezet:

  1. Zonnebril

In de zomer kan eigenlijk niemand zonder een zonnebril. De zonnebril is zo populair, omdat het je ogen beschermt tegen de zon en er tegelijkertijd ook modieus uitziet! Op festivals en buitenactiviteiten kan je bijna niet om de zonnebril heen. Zonnebrillen zijn in verschillende modellen te bestellen, waardoor er voor iedere hoofdvorm een perfecte zonnebril is! De brillen kunnen op de pootjes bedrukt worden. Wil je gaan voor een super opvallende zonnebril? Het is ook mogelijk om de glazen te laten bedrukken! Misschien iets minder functioneel, maar zo weet je zeker dat jouw merk extra opvalt.

  1. Strandhanddoek

Een grote, zachte handdoek voor op het strand waarmee je optimaal kan genieten van het lekkere weer op het strand, wie wil dat nou niet? Zodra jouw relaties een verfrissende duik nemen is je logo of boodschap volledig zichtbaar met een handdoek of strandlaken met jouw opdruk of borduring naar keuze.

  1. Beach ball

De aandachtstrekker van het strand! Op het strand is altijd wel een groepje aanwezig dat voetbalt of volleybalt op het strand. Vaak trekt dit veel bekijks! Zorg voor extra vermaak op het strand met een strandbal voorzien van uw bedrijfslogo. Beachballs zijn makkelijk mee te nemen en ook nog eens waterdicht! Toch op zoek naar een andere bal? Misschien is een voetbal dan een goed idee!

  1. Zonnebrand

Tijdens de warme zomer is zonnebrand een musthave. In de zomer genieten we graag van de zon. Waar je dan wel rekening mee moet houden is dat de zon in de zomer op zijn krachtigst is. Om veilig in de zon te kunnen genieten heb je een goede zonnebrand nodig, zo voorkom je dat je huid verbrandt! Zorg ervoor dat jouw relaties zichzelf kunnen beschermen tegen de zon door middel van een zonnebrand met een bedrukt label. Met een zonnebrand met bedrukking als giveaway laat je aan je klanten zien dat je om hun gezondheid geeft.

  1. Strandtas

Al deze zomerartikelen moeten natuurlijk ook vervoerd worden! Laat jouw relaties hun zomerartikelen meenemen in een strandtas met jouw bedrijfsnaam of logo. Je maakt reclame voor uw bedrijf, terwijl uw relaties buiten de deur plezier maken.

De zomer is een tijd om van te genieten. Hopelijk kunnen deze topartikelen u daar een handje bij helpen. Met deze artikelen zal je geheid de show stelen!

Deel dit bericht

Scroll naar top