Visitekaarthouders bedrukken

Visitekaartjes zijn niet meer weg te denken uit het zakelijke leven. Het is fijn dat je de visitekaartjes netjes met je mee kan dragen in een visitekaarthouder. Het kan ook zo zijn dat je veel visitekaartjes ontvangt. Ze slingeren overal en nergens rond. De oplossing? Een handige visitekaarthouden om de visitekaartjes in op te bergen! Niet alleen erg handig, maar ook erg stijlvol! Wil je jouw werknemers of relaties zo een handig relatiegeschenk geven? Laat dan visitekaarthouders bedrukken met jouw logo.

Visitekaarthouders bedrukken met logo

Wil jij je relaties of werknemers een handig relatiegeschenk geven? Laat dan visitekaarthouders bedrukken met jouw logo. Het is naast een super handig relatiegeschenk ook een luxe promotieartikel. Benieuwd naar welke visitekaarthouders en bedrukking mogelijkheden wij hebben? Lees dan snel verder.

Verschillende mogelijkheden visitekaarthouders bedrukken

Wij bieden verschillende visitekaarthouders aan die je kan laten bedrukken. Van simpele visitekaarthouders tot aan luxe visitekaarthouders. Je kunt de visitekaarthouders bedrukken doormiddel van tampondruk of zeefdruk. Naast bedrukken, kan je jouw visitekaarthouders ook laten personaliseren met gravering. Het graveren van visitekaarthouders is ideaal, omdat een gravering niet vervaagt en een luxe uitstraling geeft.

Wanneer je op zoek bent naar portfolio’s kan je het beste kijken op deze pagina. Ben je op zoek naar andere kantoorartikelen? Neem dan een kijkje op de pagina kantoorartikelen.

Visitekaarthouders bedrukken kleine oplage

Heb je niet zo veel visitekaarthouders nodig? Maar ben je toch op zoek naar visitekaarthouders met bedrukking of gravering? Dat kan geregeld worden. Wij bieden een aantal visitekaarthouders aan die je ook in kleinere oplagen kunt bestellen.

Met spoed visitekaarthouders bedrukken

Wij bieden een aantal visitekaarthouders aan die je kunt laten bedrukken of graveren en met spoed kunt laten bezorgen. Tegen een meerprijs is het mogelijk om de producten eerder te leveren.

Custom visitekaarthouders bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte visitekaarthouders voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste visitekaarthouders laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig visitekaarthouders met bedrukking

Wanneer je visitekaarthouders wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoeveel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dit aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties of werknemers verrassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan visitekaarthouders met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top