Verzorgingsartikelen bedrukken

Werk je bij een organisatie waar gezondheid hoog in het vaandel staat?  Bedruk hier dan jouw gezondheidsproducten of verzorgingsartikelen met jouw logo of tekst. Wat dacht je bijvoorbeeld van hot- en coldpacks met jou logo of bedruk, of bedrukte handdoeken? Wil je jouw werknemers tot rust laten komen? Bedruk dan verzorgingsartikelen.

Verzorgingsartikelen bedrukken met logo

Wil jij je relaties een ontspannend relatiegeschenk of promotieartikel geven? Laat dan verzorgingsartikelen bedrukken met jouw logo. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte badslippers, kam of borstel. Het is naast een super handig relatiegeschenk ook een origineel promotieartikel. Je kan de artikelen bedrukken met bedrijfsnaam of logo. Benieuwd naar welke verzorgingsartikelen wij hebben? Lees dan snel verder.

Verschillende mogelijkheden verzorgingsartikelen bedrukken

Wij bieden verschillende verzorgingsartikelen aan die je kan bedrukken. Denk hierbij aan borstels en kammen.. Je kunt de verzorgingsartikelen bedrukken doormiddel van tampondruk of zeefdruk. Geef de bedrukte borstels weg als relatiegeschenk of promotieartikel.

Wanneer je op zoek bent naar reisaccessoires, kan je het beste kijken op deze pagina. Ben je op zoek naar andere verzorgingsartikelen? Neem dan een kijkje op de pagina gezondheid & Wellness.

Verzorgingsartikelen bedrukken kleine oplage

Heb je niet zo veel verzorgingsartikelen nodig? Maar ben je toch op zoek naar verzorgingsartikelen met bedrukking? Dat kan geregeld worden. Wij bieden een aantal verzorgingsartikelen aan die je ook in kleinere oplagen kunt bestellen.

Met spoed verzorgingsartikelen bedrukken

Wij bieden een aantal verzorgingsartikelen aan die je kunt laten bedrukken met spoed kunt laten bezorgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je relaties en werknemers altijd het beste voor de dag komen. Het is hierbij wel van belang dat tijdig wordt aangegeven dat de artikelen met spoed bezorgd moeten worden. Zo kunnen wij het gehele proces rekening houden met jouw deadline. 

Custom verzorgingsartikelen bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte verzorgingsproducten voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste verzorgingsartikelen laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig verzorgingsartikelen met bedrukking

Wanneer je verzorgingsartikelen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoeveel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dit aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verrassen met relatiegeschenk dat super ontspannend is? Bestel dan verzorgingsartikelen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina of neem dan contact op met onze klantenservice.

Scroll naar top