Koffers bedrukken

Wanneer je op reis gaat heb je een koffer nodig. Daarom is dat een super handig relatiegeschenk. Het is niet alleen handig van jouw relaties of werknemers, maar ook voor je eigen naamsbekendheid. Overal ter wereld zal jou logo op de koffer zichtbaar zijn. Wat de naamsbekendheid van jouw merk zal vergroten. De tassen verschillen in maat, materiaal en maximaal draaggewicht Verras jouw werknemers of relaties met een handige koffer, bedrukt met het logo van jouw bedrijf.

Koffers en trolleys bedrukken met logo

Wil jij je werknemers of relaties een handig relatiegeschenk geven? Laat dan koffers bedrukken met jouw logo. Het is naast een super handig relatiegeschenk ook een luxe promotieartikel. Benieuwd naar welke koffers en bedrukking mogelijkheden wij hebben? Lees dan snel verder.

Verschillende mogelijkheden koffers bedrukken

Wij bieden verschillende koffers aan die je kan laten bedrukken. Van simpele kleine koffers tot grote koffers. Je kunt de koffers bedrukken doormiddel van tampondruk of zeefdruk. Bedruk snel een schoudertas met jouw logo!

Wanneer je op zoek bent naar reistassen kan je het beste kijken op deze pagina. Ben je op zoek naar andere tassen? Neem dan een kijkje op de pagina tassen.

Koffers bedrukken kleine oplage

Heb je niet zo veel koffers nodig? Maar ben je toch op zoek naar koffers met bedrukking? Dat kan geregeld worden! Wij bieden een aantal koffers aan die je ook in kleinere oplagen kunt bestellen.

Met spoed koffers bedrukken

Wij bieden een aantal koffers aan die je kunt laten bedrukken en met spoed kunt laten bezorgen. Tegen een meerprijs is het mogelijk om de producten eerder te leveren dan de standaard levertijd.

Custom koffers bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte trolleys en koffers voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste koffers laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig koffers en trolleys met bedrukking

Wanneer je koffers wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoeveel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dit aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties of werknemers verrassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan koffers met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top