Toilettassen bedrukken

Je gaat lekker op vakantie en wilt graag je eigen shampoo en crèmetjes meenemen. Alle spullen liggen door je koffer heen. Had je maar een handige toilettas bij je! Om deze frustratie te voorkomen hebben wij een ruim assortiment aan toilettassen. Nooit meer opzoek naar de tandpasta of borstel. De toilettas is niet alleen handig op vakantie, maar ook functioneel om je make-up in mee te nemen. Wil je de toilettas vullen? Kijk dan bij verzorging

Toilettassen bedrukken met logo

Wil jij je relaties een bruikbaar relatiegeschenk of promotieartikel geven? Laat dan toilettassen bedrukken met jouw logo. Het is naast een super handig relatiegeschenk ook een origineel promotieartikel. Benieuwd naar welke toilettassen wij hebben. Lees dan snel verder.

Verschillende mogelijkheden toilettassen bedrukken

Wij bieden verschillende toilettassen aan die je kan bedrukken. Denk hierbij aan gewone toilettassen, maar ook aan doorzichtige toilettassen. Je kunt de toilettassen bedrukken doormiddel van tampondruk of zeefdruk.

Wanneer je op zoek bent naar tassen kan je het beste kijken op deze pagina. Ben je op zoek naar andere verzorgingsartikelen? Neem dan een kijkje op de pagina gezondheid & Wellness.

Toilettassen bedrukken kleine oplage

Heb je niet zo veel toilettassen nodig? Maar ben je toch op zoek naar toilettasjes met bedrukking? Dat kan geregeld worden. Wij bieden een aantal toilettasjes aan die je ook in kleinere oplagen kunt bestellen.

Met spoed toilettassen bedrukken

Wij bieden een aantal toilettasjes aan die je kunt laten bedrukken met spoed kunt laten bezorgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je relaties tijdens jouw evenement onbezorgd hun make-up kunnen bijwerken.

Custom toilettassen bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte toilettassen voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste toilettassen laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig toilettassen met bedrukking

Wanneer je toilettasssen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoeveel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dit aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verrassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan toilettasjes met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina

Scroll naar top