To-go mokken bedrukken

De dag goed beginnen met een kop koffie? Zelfs als je iedere ochtend haast hebt bieden wij jou een oplossing: een koffie to-go mok. De reisbekers zijn nog leuker als je ze laat voorzien van een bedrukking. Laat jouw medewerkers of relaties wakker worden met een kop koffie uit een to-go beker bedrukt met jouw bedrijfslogo!

To-go bekers bedrukken met logo

Zijn jouw medewerkers of klanten veel onderweg? Een to-go mok met bedrijfslogo kan een leuk middel zijn om hen te laten weten dat je aan hen denkt! Een to-go mok wordt veel gebruikt door mensen die veel met het openbaar vervoer reizen of simpelweg te weinig tijd hebben in de ochtend. Kortom, to-go bekers worden veel buitenshuis gezien, waardoor jouw logo enorm zichtbaar is.

Verschillende mogelijkheden to-go mokken en reisbekers bedrukken

Zijn jouw relaties altijd in beweging? In dit geval is een lekvrije reisbeker met bedrukking een beter idee. Doordat de reisbekers lekvrij zijn, waardoor ze met gemak en zonder zorgen kunnen worden meegenomen. Daarnaast zijn de to-go bekers vaak gemaakt van duurzame materialen, waardoor ze lang meegaan.

In ons assortiment kan je verschillende to-go mokken vinden die je kunt laten bedrukken. Hieronder vallen ook een aantal to-go bekers gemaakt van milieuvriendelijke producten, zo bieden wij onder andere to-go mokken aan van tarwestro en RPET.

Custom to-go mokken bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte to-go bekers voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste reisbekers laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig to-go mokken met bedrukking

Wanneer je to-go mokken wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden!

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan to-go bekers met logo! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top