Thermosbekers bedrukken

Wil je dat jouw klanten ook onderweg aan jou denken? Je kunt hen hier een handje bij helpen door hen een thermosbeker met jouw bedrijfslogo of tekst cadeau te doen. Thermosflessen zijn ideale promotiematerialen, omdat jouw doelgroep het onderweg mee kan nemen. Wanneer jouw relatie met het openbaar vervoer reist en jouw thermosmok met logo meeneemt, maak je reclame terwijl jouw klant aan jou denkt en hoogstwaarschijnlijk blij met jou is!

Een thermosbeker bedrukken is altijd een goed idee: het komt altijd goed van pas, omdat het jouw helpt koffie of thee warm te houden. Het vormt een prachtig relatiegeschenk, waar jouw relatie iets aan heeft!

Thermosbekers met logo bedrukken

Ben je op zoek naar promotiemateriaal waar jouw relaties dagelijks gebruik van kunnen maken? Thermosbekers en thermosflessen met bedrukking zijn dat een goede mogelijkheid. Thermosbekers zijn erg praktisch en daarom leuk om te krijgen!

Verschillende mogelijkheden bedrukken thermosbekers

Er zijn veel verschillende soorten thermosbekers in ons assortiment aanwezig die je kunt laten bedrukken. Denk aan thermosbekers met handgreep, RVS thermosbekers, to-go beker en bekers met druksluiting. Wij kunnen de thermosbekers leveren in een mooie geschenkverpakking voor een echt luxe uitstraling.
Ook bieden wij duurzame producten aan. Denk bijvoorbeeld aan een geïsoleerde mok van tarwestro. Met een duurzame thermosbeker laat je niet alleen zien dat je om jouw klant geeft, maar ook dat je bezighoudt met het milieu.
Laat je de thermosbeker, fles of mok liever graveren. Dit is geen probleem. Wij bieden een aantal thermosartikelen aan die wij voor jou kunnen laten graveren.

Bedrukte thermosfles

Thermosflessen met bedrukking zijn originele weggevers voor op bijvoorbeeld outdoor evenementen. Thermosflessen zijn een goed cadeau voor op zowel warme als koude dagen. Op de koude dagen kan je jouw doelgroep blij maken met een warme drank en andersom op de warme dagen!

Custom thermosbekers bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte thermosbekers voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste thermosflessen laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig thermosbekers met bedrukking

Wanneer je thermosflessen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden!

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan thermosflessen met logo! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top