Technologie

Technologie met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte technologie als promotiemateriaal of een luxe technologisch artikel als relatiegeschenk. Laat hier technologie bedrukken met jouw logo.

USB-stick, powerbanks, speakers en koptelefoons, een kleine greep uit ons assortiment aan gadgets. Tegenwoordig is het bedrukken van technologie met een logo of tekst een van de populairste middelen om reclame te maken. Met het bedrukken van gadgets kunt u uw relaties laten zien dat u met de tijd meegaat én geeft u hen een cadeau dat zij dagelijks kunnen gebruiken, zowel in hun vrije tijd als op kantoor.

Technologie bedrukken met logo of tekst

USB-stick, powerbanks, speakers en koptelefoons, een kleine greep uit ons assortiment aan gadgets. Tegenwoordig is het bedrukken van technologie met een logo of tekst een van de populairste middelen om reclame te maken. Met het bedrukken van gadgets kan je jouw relaties laten zien dat je met de tijd meegaat én geef je hen een cadeau dat zij dagelijks kunnen gebruiken, zowel in hun vrije tijd als op kantoor.

Wanneer je bedrukte technologie aan een (potentiële) klant geeft, komt diegene bij ieder gebruik in aanraking met jouw logo en dus jouw bedrijf!

Welke technologie heb je nodig?

Het bedrukken van elektronische gadgets biedt diverse mogelijkheden qua bedrukking. Zo kan je ervoor kiezen de technologie te laten bedrukken met tamponprint of zeefdruk, maar het is ook mogelijk jouw gadgets te laten graveren.

Welke gadget het beste bij jou past is volledig afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken. Wil je zo veel mogelijk mensen bereiken op bijvoorbeeld een beurs of ander evenement, dan zal je waarschijnlijk voor een goedkopere bedrukte giveaway te gaan, zoals een USB-stick of powerbank. Wanneer je jouw klanten een bedrukte gadget wilt schenken als blijk van waardering, kan je ervoor kiezen voor een luxere bedrukte giveaway te kiezen, zoals een koptelefoon of een smartwatch. 

Er is een groot en divers aanbod van bedrukbare technologie. Als je niet zo goed weet waar je voor moet kiezen, kan je altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met je mee!

De mogelijkheden voor het graveren van technologie

Custom made technologie

Elektrische gadgets, zoals snelladers en speakers hebben vaak een groot te bedrukken oppervlak. Wanneer dit het geval is, kan je ervoor kiezen om dit oppervlak te voorzien van jouw eigen design. Wanneer je dit liever uit handen geeft, is dit geen probleem. Wij ontwerpen graag een design voor jou!

Technologie met spoed bedrukken

Is het er bij ingeschoten elektronische gadgets te bestellen? Dat is geen probleem. Als je contact met ons opneemt, kunnen wij samen met jou naar de mogelijkheden kijken, zodat je alsnog jouw deadline kan halen!

Scroll naar top