Tassen bedrukken

Uiteraard zijn tassen één van de beste promotieartikelen die er zijn. Een tas bedrukt met jouw logo kan veel invloed hebben op je naamsbekendheid. Denk bijvoorbeeld aan de boodschappen die gedaan worden met de bedrukte tassen die je hebt weggegeven op bijvoorbeeld de beurs, aan jouw collega’s of aan jouw klanten. Misschien wil je jouw duurzaamheid benadrukken, ook daarvoor kan je natuurlijk heel goed een duurzame en / of eco-vriendelijke tas gebruiken.

Tassen bedrukken met uw logo.

Uiteraard zijn tassen één van de beste promotieartikelen die er zijn. Een tas bedrukt met jouw logo kan veel invloed hebben op jouw naamsbekendheid. Denk bijvoorbeeld aan de boodschappen die gedaan worden met de bedrukte tassen die je hebt weggegeven op bijvoorbeeld de beurs, aan jouw collega’s of aan jouw klanten. Misschien wil je jouw duurzaamheid benadrukken, ook daarvoor kan je natuurlijk heel goed een duurzame en / of eco-vriendelijke tas gebruiken.

Je kan bovenal natuurlijk bij ons terecht voor papieren tassen voor beurzen, of gerecyclede plastic tassen. Gerecyclede tassen zijn natuurlijk een goed initiatief om het milieu te ondersteunen. Uiteraard ook voor de gerecyclede tassen en voor de eco-vriendelijke tassen kan je vertrouwen op onze kwaliteit voor zowel het materiaal als op de kwaliteit van de bedrukking.

Welke bedrukte tas heeft u nodig?

Wil je graag tassen bedrukken met jouw logo, maar weet je niet zo goed welk van de tassen bij jouw evenement of doel past, dan helpen wij je graag.

Voor beurzen vallen natuurlijk bedrukte draagtassen veelal goed in de smaak. Ook kan je gaan voor een bedrukking op een papieren tasje, deze zijn gangbaar ook wat goedkoper. Als je een tas wilt die wat langer meegaat zodat jouw logo indirect ook langer zichtbaar blijft kan je beter gaan voor bedrukte tassen van duurzaam materiaal.

Je kan uiteraard zelf het beste bepalen wat bij jou past. Als je niet zo goed weet welke bedrukte tas geschikt is voor jouw doel, voel je dan ten alle tijden vrij om contact op te nemen met ons.

De mogelijkheden voor bedrukte tassen.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor bedrukte tassen. Om een indicatie te geven van wat wij onder andere kunnen verzorgen voor jou, de onderstaande punten:

Uiteraard kan je contact met ons op nemen als je op zoek bent naar iets specifieks. Wij helpen je graag!

Custom-made tassen

Ben je op zoek naar een custom made tas, of wil je door ons jouw bedrukte tas laten personaliseren? Ook dit is geen probleem. Als je contact met ons opneemt dan kunnen wij speciaal voor jou een tas ontwerpen. Het voordeel van een eigen ontwerp tas is dat je een uitstraling heeft die alleen jouw bedrijf kenmerkt. Tassen personaliseren en tassen designen kan je volledig aan ons uitbesteden, met ons ervaren team van designers kunnen wij jou helpen om jouw perfecte custom-made tas te realiseren.

Scroll naar top