Stressballen bedrukken

Stressballen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte stressballen als promotiemateriaal of een luxe stressbal als relatiegeschenk. Laat hier stressballen bedrukken met jouw logo.

Stressballen zijn een leuk promotieartikel om cadeau te geven. Daarnaast zijn stressballen met bedrukking erg handig voor het vergroten van jouw naamsbekendheid, omdat de stressballetjes een vrij groot drukoppervlak hebben.

Stressbal bedrukken met logo

Bij CSE Promo heb je keuze uit een grote hoeveelheid stressballen die je kunt laten bedrukken. De stressballen zijn er in allerlei vormen en maten. Zo kan je altijd kiezen voor een anti-stessbal die bij jouw bedrijf past.

Staat bij jouw werknemers of relaties een drukke periode om de hoek? Verlicht hun stress met een stressballetje bedrukt met jouw bedrijfslogo. Met behulp van de stressbal met uw logo kan je jouw relaties helpen met het verlichten van hun stress.

Bedrukte anti stressballen met logo

Een bedrukte stressbal inzetten om het eerste contact te leggen met potentiële klanten? Dat is een leuk idee! Op onze website ben je hiervoor helemaal op het juiste adres. Met een bedrukte stressbal geef je aan je klanten aan dat je hen graag stress ontneemt. Hoe leuk is het om dit met een voorwerp te doen in plaats van met e-mails!

Custom-made stressballen bestellen

Kan je niets vinden dat bij uw bedrijf of doel aansluit of aan uw wensen voldoet? Het is ook mogelijk stressballen volledig te personaliseren. Wij kunnen de door jou gewenste vorm ontwerpen en laten maken in het verre oosten. Voor meer informatie over volledig gepersonaliseerde stressballen kan je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Bestel eenvoudig stressballen met bedrukking

Wanneer je stressballen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een relatiegeschenk dat voor ontspanning zorgt? Bestel dan stressballen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top