Strandartikelen bedrukken

Stramdartikelen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte strandartikelen als promotiemateriaal of een luxe strandartikel als relatiegeschenk. Laat hier strandartikelen bedrukken met jouw logo.

Als de zon in de zomer schijnt denken veel mensen al snel aan het strand. Dit is dan ook de periode waarin de strandartikelen met bedrukking het populairst zijn. Van een strandtas tot aan luchtbed, jij kan het zonnetje op het strand zijn met een van onze bedrukte strandartikelen. Geef je relaties een geweldige tijd op het strand met een van onze strandartikelen bedrukt met jouw logo!    

Strandartikelen bedrukt met logo

Laat je relaties het geweldige zomergevoel associëren met jouw bedrijfsnaam met behulp van onze bedrukte strandartikelen. Een van onze meest populaire strandartikelen is de vlieger met bedrukking. Een met logo bedrukte vlieger is een leuk relatiegeschenk om aan je klanten weg te geven. Het maakt niet uit of deze klanten jong of oud zijn, een vlieger bezorgt iedereen plezier! Een vlieger met bedrukking is niet alleen leuk om weg te geven, het geeft je naamsbekendheid ook een enorme boost! Degene die vliegert ziet namelijk niet alleen de vlieger, alle andere strandgasten kunnen jouw logo ook aanschouwen.

Verschillende mogelijkheden strandartikelen bedrukken

Wanneer je aan het strand denkt, is de kans groot dat je snel aan een zonnebril zal denken. Je moet je ogen immers kunnen beschermen tegen de felle zon. Zonnebrillen zijn een ideale weggever, omdat ze ook bedrukt relatief laag zijn in prijs.

Zet je relaties in het zonnetje met een strandartikel bedrukt met logo. Voor iedere prijscategorie kan je een strandartikel met bedrukking bestellen. Zo kan je als giveaway kleine geschenkjes weggeven, zoals zonnebrillen met bedrukking en strandballen met bedrukking. Wanneer je op zoek bent naar iets luxere strandartikelen, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een stoere koeltas met bedrukking of een lounge set met bedrukking.

Custom strandartikelen bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte strandartikelen voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste strandartikelen laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig strandartikelen met bedrukking

Wanneer je strandartikelen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een sportief relatiegeschenk? Bestel dan strandartikelen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top