Sticky notes bedrukken

Sticky notes met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte sticky notes als promotiemateriaal of een luxe sticky notes als relatiegeschenk. laat hier sticky notes bedrukken met jouw logo.

Wat is onmisbaar op elk kantoor? Juist, sticky notes! Wil je het kantoorleven van jouw relaties en mederwerkers iets makkelijker maken? Bestel dan sticky notes met jouw logo. Sticky notes zijn handig alleen handig om dingen te onthouden, maar ook bijvoorbeeld als boekenlegger. Zorg dat je opvalt op kantoor. Bestel hier jouw sticky notes met logo! Niet opzoek naar sticky notes? Kijk dan bij notitieboeken.

Sticky notes bedrukken met logo

Wil jij je relaties een handig relatiegeschenk geven? Laat dan sticky notes bedrukken met jouw logo. Het is naast een super handig relatiegeschenk ook een slim promotieartikel. Benieuwd naar welke sticky notes wij hebben. Lees dan snel verder.

Verschillende mogelijkheden sticky notes bedrukken

Wij bieden verschillende sticky notes aan die je kan laten bedrukken. Denk hierbij aan simpele sticky notes tot aan custom sticky notes. Je kunt sticky notes bedrukken doormiddel van tampondruk of zeefdruk.

Wanneer je op zoek bent naar bureau accessoires kan je het beste kijken op deze pagina. Ben je op zoek naar andere kantoorartikelen? Neem dan een kijkje op de pagina kantoorartikelen.

Sticky notes bedrukken kleine oplage

Heb je niet zo veel sticky notes nodig? Maar ben je toch op zoek naar sticky notes met bedrukking? Dat kan geregeld worden. Wij bieden een sticky notes aan die je ook in kleinere oplagen kunt bestellen.

Met spoed sticky notes bedrukken

Wij bieden een aantal sticky notes aan die je kunt laten bedrukken en met spoed kunt laten bezorgen.

Custom sticky notes bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte sticky notes voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste sticky notes laten maken, volledig op maat

Bestel eenvoudig sticky notes met bedrukking

Wanneer je sticky notes wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoeveel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dit aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verrassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan sticky notes met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top