Spellen bedrukken

Spellen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte spellen als promotiemateriaal of een luxe spellen als relatiegeschenk. Laat hier spellen bedrukken met jouw logo.

Ben je op zoek naar een speels relatiegeschenk om onder de aandacht te komen bij jouw doelgroep of relaties? Een spel bedrukt met jouw eigen logo of tekst is leuk om weg te geven aan zowel een jongere als oude doelgroep. Je kan het relatiegeschenk op ieder moment weggeven: tijdens een open dag of tijdens een training of evenement.

Maak deel uit van de vrijetijdsbesteding van jouw (potentiële) klanten aan de hand van onze spellen met bedrukking!

Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

Spellen bedrukken met logo

Spellen bedrukt met logo: het relatiegeschenk voor jong en oud! Je kan spellen met jouw eigen logo laten bedrukken om weg te geven tijdens een activiteit, zoals een museumbezoek.

Gepersonaliseerde puzzels zijn een van de populairste promotieartikelen onder de categorie spellen. De puzzels zijn zo populair, omdat ze een ontzettend groot drukoppervlak hebben en volledig personaliseerbaar zijn. Zo kan je altijd laten zien wat jij wilt laten zien. Weet je niet zo goed hoe je het ontwerp moet regelen? Geen probleem, wij kunnen jou hierbij helpen!

Verschillende mogelijkheden spellen bedrukken met logo

Naast een puzzel als promotieartikel zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden wat betreft spellen als relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan de jojo’s met bedrukking, sets kaarten met eigen bedrukking, strandspeelgoed en denkspellen met bedrukking.

Voor iedere doelgroep bieden wij verschillende spellen aan. Onder bedrijven met een erg jonge doelgroep zijn de eerder genoemde jojo’s erg populair. Andere populaire artikelen voor deze doelgroep zijn de gepersonaliseerde kokertjes met bellenblaas en het strandspeelgoed. Voor oudere doelgroepen zijn de badminton sets, frisbees en sets kaarten erg populair.

Gepersonaliseerd spel

Het leuke aan spellen als relatiegeschenk is dat ze volledig gepersonaliseerd kunnen worden, maar toch het speelse element van een spel behouden. Bij ons is het mogelijk spellen volledig te personaliseren. Hierbij kan je denken aan een Monopoliespel, waarbij niet de Kalverstraat dé straat is die je wilt bemachtigen, maar een van jouw eigen projecten of kantoren. Ben je op zoek naar een volledig gepersonaliseerd spel? Neem dan gerust contact met ons op!

Bestel eenvoudig woonaccessoires met bedrukking

Wanneer je woonaccessoires wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden!

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan woonaccessoires met logo! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top