Speakers bedrukken 

Speakers met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte speakers als promotiemateriaal of een luxe speakers als relatiegeschenk. Laat hier speakers bedrukken met jouw logo.

Audiogadgets zijn voorwerpen die leuk zijn om weg te geven, maar ook erg functioneel zijn. Met een audiogadget met bedrukking geef je iets zinvols aan jouw leveranciers, klanten en andere relaties en breng je jouw naam op een positieve manier onder de aandacht. Audio gadgets met bedrukking zijn niet het meest standaard relatiegeschenk, dus jouw naam blijft sowieso hangen bij jouw relaties! Verras jouw relaties met een van onze audio gadgets met bedrukking!

Verschillende mogelijkheden audiogadgets met logo

Audiogadgets zijn er in verschillende soorten en maten. Voor ieder wat wilt is een audiogadget beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een speaker met jouw slogan, bedrijfslogo of andere bedrukking. Er zijn veel soorten gadgets waarmee je op jouw doelgroep kunt inspelen.

Speakers bedrukken met logo

Ben je op zoek naar een origineel gesprek voor jouw jonge doelgroep of werken jouw medewerkers vaak thuis? Laat dan speakers bedrukken met jouw bedrijfslogo of slogan. Ons assortiment biedt een grote hoeveelheid speakers die je kunt laten bedrukken. Met name de Bluetooth speakers zijn erg populair! De ontvanger van jouw bedrukte speaker kan het boxje eenvoudig koppelen aan een apparaat met draadloze verbinding, zoals een telefoon of tablet. De speakers worden in verschillende prijs-kwaliteitsklassen aangeboden. Mocht je zelf niet zo goed weten wat je moet kiezen, neem gerust contact met ons op! Wij adviseren je graag.

Speaker bedrukken met logo

De Speaker met bedrukking is een relatiegeschenk dat steeds meer gewaardeerd wordt. Dit heeft de Speakers te danken aan de populariteit van de draadloze variant. De bedrukte speaker maakt verbinding met een apparaat, zoals een mobiele telefoon of tablet, waarmee de speaker bestuurd kan worden. Ook de speakers met bedrukking zijn er in verschillende prijs-kwaliteitsklassen. Neem voor advies gerust contact met ons op!

Custom speakers bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte speakers voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste speakers laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig speakers met bedrukking

Wanneer je speakers wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een luxe en functioneel relatiegeschenk? Bestel dan speakers met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top