Snijplanken bedrukken

Snijplanken met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte snijplanken als promotiemateriaal of een luxe snijplank als relatiegeschenk. Laat hier snijplanken bedrukken met jouw logo.

Wil je een leuk relatiegeschenk of promotieartikel weggeven maar de plank niet misslaan. Ga dan voor een snijplank met jouw logo of boodschap. Een bedrukte of gegraveerde snijplank is niet alleen mooi maar ook onmisbaar in de keuken. Een functionele plank die als onderlegger dient voor het snijden van producten. Niet alleen handig ter bescherming van het keukenblad, maar ook met een hygiënische functie. 

Wil je dagelijks onder de aandacht blijven bij je relaties? Kies dan een snijplank uit en laat het bedrukken of graveren met jouw logo of boodschap. Want wie staat nou niet dagelijks in de keuken? Naast een ruim assortiment snijplanken hebben we ook diverse serveerplanken. Ook serveerplanken met logo of boodschap zijn ideaal om weg te geven als relatiegeschenk of promotieartikel. Bij elke gezellige vrijdagmiddagborrel komt jouw bedrijf positief onder de aandacht bij je relaties en hun gasten. Kijk op de deze pagina voor meer serveerplanken. Met een gepersonaliseerde snijplank of serveerplank sla je dus nooit de plank mis!

Snijplanken met logo

Wil jij snijplanken met bedrukking weggeven als relatiegeschenk of promotieartikel? Bij CSE Promo bestel je makkelijk snijplanken met jouw logo of boodschap. Bij ons kan je terecht voor gepersonaliseerde snijplanken en serveerplanken. Ben je op zoek naar leuk set om weg te geven? Ga dan voor een bedrukte keukenmes en snijplank. Neem eens een kijkje op de pagina keukenmessen om een leuk set samen te stellen.

Verschillende mogelijkheden snijplanken bedrukken

Snijplanken en serveerplanken kunnen wij bedrukken of laser graveren met jouw logo of boodschap. Laser graveren raden wij aan waar mogelijk omdat dit een luxere uitstraling heeft en duurzaam is. Kijk op de desbetreffende productpagina hoe wij dit personaliseren.

Bedrukken kleine oplage

Ben je op zoek naar een kleine oplage snijplanken met bedrukking als relatiegeschenk of promotieartikel? Wij kunnen snijplanken en serveerplanken met logo al leveren vanaf 10 stuks.

Met spoed snijplanken bedrukken

Met spoed snijplanken met bedrukking nodig? Standaard kunnen we snijplanken en serveerplanken met bedrukking snel leveren. Gaat het niet snel genoeg. Kies dan voor een spoedlevering. Dan krijg je de snijplanken of serveerplanken met logo of tekst doorgaans binnen 6 werkdagen geleverd. Zonder bedrukking kunnen wij zelfs binnen 24 uur of 48 uur leveren.

Custom snijplanken bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte snijplankem voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste snijplanken laten maken, volledig op maat.  

Bestel eenvoudig snijplanken met bedrukking

Wanneer je snijplanken wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan snijplanken of serveerplanken met logo! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top