Sleutelhangers bedrukken

Sleutelhangers met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte sleutelhangers als promotiemateriaal of een luxe sleutelhanger als relatiegeschenk. Laat hier sleutelhangers bedrukken met jouw logo.

Sleutelhangers met bedrukking zijn een van de meest gebruikte promotieartikelen. Sleutelhangers kunnen gebruikt worden ter versiering van de sleutelbos. Daarnaast zijn sleutelhangers erg functioneel. Met een opvallende sleutelhanger zijn sleutels een stuk makkelijker te vinden in een volle tas.

Sleutelhangers met logo bedrukken

Sleutelhangers met bedrukking zijn een goedkope giveaway met oneindig veel mogelijkheden. Voor ieder moment zou je wel een sleutelhanger kunnen laten bedrukken, een evenement, bijeenkomst, bedrijf, noem maar op. Voor bijna iedere branche beschikken wij over een passende sleutelhanger. Sleutelhangers met bedrukking zijn enorm populair. Dat komt door twee dingen: sleutelhangers zijn goedkoop, ook met bedrukking en sleutelhangers zijn enorm handig.

Verschillende mogelijkheden bedrukken sleutelhangers

Er zijn oneindig veel mogelijkheden wat betreft de bedrukking van sleutelhangers. Je kunt sleutelhangers bedrukken let tekst, logo, afbeelding, etc. Daarnaast is er veel mogelijk wat betreft de sleutelhanger zelf. Je kunt sleutelhangers met allerlei gadgets bestellen, denk aan een sleutelhanger met waterpas of een sleutelhanger met boodschappenmuntje. Een van de meest populaire sleutelhangers is de sleutelhanger met lampje. Super handig wanneer je in het donker op zoek bent naar het sleutelgat!

Ook als je op zoek bent naar een luxe uitziende sleutelhanger ben je bij ons aan het juiste adres. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een sleutelhanger van nepleer met bedrukking of lasergravering zit je goed.

Custom-made sleutelhangers

Ben je op zoek naar een sleutelhanger, maar kan je niets vinden wat aan al jouw wensen voldoet? Je kunt ervoor kiezen om een sleutelhanger volledig op maat te laten maken. Wij kunnen sleutelhangers met bedrukking voor je ontwerpen en fabriceren in het verre oosten. Voor prijzen en meer informatie kan je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!

Kleine oplage sleutelhangers met bedrukking

Ben je op zoek naar sleutelhangers met bedrukking die je in een kleine oplage kunt bestellen? Een groot deel van onze sleutelhangers kan je al vanaf 100 stuks laten bedrukken.

Bestel eenvoudig woonaccessoires met bedrukking

Wanneer je woonaccessoires wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden!

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan woonaccessoires met logo! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

 
Scroll naar top