Serveerplanken bedrukken

Serveerplanken met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte serveerplanken als promotiemateriaal of een luxe serveerplank als relatiegeschenk. Laat hier serveerplanken bedrukken met jouw logo.

Wil je een leuk relatiegeschenk of promotieartikel weggeven maar de plank niet misslaan. Ga dan voor een serveerplank met jouw logo of boodschap. Een bedrukte of gegraveerde serveerplank is niet alleen mooi maar ook handig in de keuken. Wil je tijdens de wekelijkse borrel onder de aandacht blijven bij je relaties? Kies dan een serveerplank uit en laat het bedrukken of graveren met jouw logo of boodschap. 

Naast een ruim assortiment serveerplanken hebben we ook diverse snijplanken. Ook snijplanken met logo of boodschap zijn ideaal om weg te geven als relatiegeschenk of promotieartikel. Bij elke gezellige vrijdagmiddagborrel komt jouw bedrijf positief onder de aandacht bij je relaties en hun gasten. Met een gepersonaliseerde snijplank of serveerplank sla je dus nooit de plank mis! Klik hier voor snijplanken.

Serveerplanken met logo

Wil jij serveerplanken met bedrukking weggeven als relatiegeschenk of promotieartikel? Bij CSE Promo bestel je makkelijk serveerplanken met jouw logo of boodschap. Bij ons kan je terecht voor gepersonaliseerde serveerplanken. Ben je op zoek naar snijplanken om weg te geven? Neem dan eens een kijkje op de pagina snijplanken.

Verschillende mogelijkheden serveerplanken bedrukken

Serveerplanken kunnen wij bedrukken of laser graveren met jouw logo of boodschap. Laser graveren raden wij aan waar mogelijk omdat dit een luxere uitstraling heeft en duurzaam is. Kijk op de desbetreffende productpagina hoe wij dit personaliseren.

Bedrukken kleine oplage

Ben je op zoek naar een kleine oplage serveerplanken met bedrukking als relatiegeschenk of promotieartikel? Wij kunnen serveerplanken met logo al leveren vanaf 25 stuks.

Met spoed serveerplanken bedrukken

Met spoed serveerplanken met bedrukking nodig? Standaard kunnen we serveerplanken met bedrukking snel leveren. Gaat het niet snel genoeg. Kies dan voor een spoedlevering. Dan krijg je de serveerplanken met logo of tekst doorgaans binnen 7 werkdagen geleverd. Zonder bedrukking kunnen wij zelfs binnen 24 uur of 48 uur leveren.  

Custom serveerplanken bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte serveerplanken voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste serveerplanken laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig serveerplanken met bedrukking

Wanneer je serveerplanken wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan serveerplanken met logo! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top