Schoudertassen bedrukken

Schoudertassen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte schoudertassen als promotiemateriaal of een luxe schoudertas als relatiegeschenk. Laat hier schoudertassen bedrukken met jouw logo.

De schoudertas is en blijft altijd een mooi geschenk dat breed inzetbaar is. Als handbagage, bij het sporten of naar werk. De tassen verschillen in maat, materiaal en maximaal draaggewicht. Verras jouw werknemers of relaties met een handige schoudertas, bedrukt met het logo van jouw bedrijf.

Schoudertas bedrukken met logo

Wil jij je werknemers of relaties een handig relatiegeschenk geven? Laat dan schoudertassen bedrukken met jouw logo. Het is naast een super handig relatiegeschenk ook een luxe promotieartikel. Benieuwd naar welke schoudertassen en bedrukking mogelijkheden wij hebben? Lees dan snel verder.

Verschillende mogelijkheden schoudertassen bedrukken

Wij bieden verschillende schoudertassen aan die je kan laten bedrukken. Van simpele schoudertassen met één vak tot aan luxe schoudertassen met meerde opbergvakken. Je kunt de schoudertassen bedrukken doormiddel van tampondruk of zeefdruk. Bedruk snel een schoudertas met jouw logo!

Wanneer je op zoek bent naar rugzakken kan je het beste kijken op deze pagina. Ben je op zoek naar andere tassen? Neem dan een kijkje op de pagina tassen.

Schoudertassen bedrukken kleine oplage

Heb je niet zo veel schoudertassen nodig? Maar ben je toch op zoek naar schoudertassen met bedrukking? Dat kan geregeld worden! Wij bieden een aantal schoudertassen aan die je ook in kleinere oplagen kunt bestellen.

Met spoed schoudertassen bedrukken

Wij bieden een aantal schoudertassen aan die je kunt laten bedrukken en met spoed kunt laten bezorgen. Tegen een meerprijs is het mogelijk om de producten eerder te leveren dan de standaard levertijd.

Custom schoudertassen bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte schoudertassen voor jouw werknemers of relaties? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste woonaccessoires laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig schoudertassen met bedrukking

Wanneer je schoudertassen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoeveel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dit aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties of werknemers verrassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan schoudertassen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

 

Scroll naar top