Schort bedrukken met logo?

Schorten met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte schorten als promotiemateriaal of een luxe schort als relatiegeschenk. Laat hier schorten bedrukken met jouw logo.

Ben jij op zoek naar schorten met jouw logo of restaurant naam? Wij bieden verschillende schorten aan met of zonder bedrukking. Of je het nou nodig hebt als bedrijfskleding voor in de horeca of als relatiegeschenk, bij CSE Promo ben je aan het juiste adres. Schorten voor de horeca kunnen wij mooi borduren voor de chiquere restaurants of met een mooie bedrukking voor de meer casual eetgelegenheden. Van korte schorten tot stoere barbecue schorten met keukengerei, je vindt ze allemaal bij CSE Promo.

Zijn je relaties dol op koken? Dan is een kookschort het perfecte relatiegeschenk om te geven. Bedrukte schorten zijn namelijk functioneel wat ervoor zorgt dat jouw logo of boodschap langer gezien wordt door de drager en zijn gasten. Wacht niet langer en bestel nu schorten met bedrukking voor een smaakvolle reclame!  

Schorten bedrukken met logo

Zoek je bedrukte schorten voor de horeca of als relatiegeschenk? CSE Promo kan bedrukte schorten met bedrijfslogo of tekst snel leveren. Wij bieden gepersonaliseerde schorten aan voor elk budget.

Verschillende mogelijkheden schorten bedrukken

Er zijn verschillende druktechnieken om jouw schorten te bedrukken met logo. Een groot deel onze schorten wordt met zeefdruk of tampondruk bewerkt. Voor een luxere uitstraling adviseren wij jouw logo te borduren. Een logo borduring ziet er niet alleen luxe uit het is nog duurzaam ook. Interesse in logo borduring op de schorten? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Schorten bedrukken kleine oplage

Ben jij een echt wonder in de keuken en wil je dit graag laten zien door middel van een keukenschort met bedrukking?Ook voor schorten met bedrukking in kleine oplage zit je op onze website goed! Wij kunnen bedrukte schorten al leveren vanaf 25 stuks. Zo kan je ook in kleinere oplagen genieten van een stel schorten met leuke tekst of een mooi logo. 

Met spoed schorten bedrukken

Snel bedrukte schorten nodig? Geen probleem, al onze schorten kunnen we snel met bedrukking leveren op 1 adres in Nederland. Zonder bedrukking kunnen wij zelfs binnen 24 uur of 48 uur leveren. Schoren met logo of tekst snel nodig? Bestel snel bij CSE Promo.

Custom schorten bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte schorten voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste schorten laten maken, volledig op maat. Laat een kookschort bedrukken en verras je relaties met een praktisch en origineel geschenk!

Bestel eenvoudig schorten met bedrukking

Wanneer je schorten wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan schorten met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top