Rugzakken bedrukken

Rugzakken met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte rugzakken als promotiemateriaal of een luxe rugzak als relatiegeschenk. Laat hier rugzakken bedrukken met jouw logo.

De rugzak is één van de populairste relatiegeschenken. Voor elke doelgroep is er een passende tas. Een tas met veel kleuren voor de basisschool, een reflecterende tas voor de avontuurlijke onder ons en een laptoptas voor de zakenrelaties. De tassen verschillen in maat, materiaal en maximaal draaggewicht. Verras jouw werknemers of relaties met een handige rugzak, bedrukt met het logo van jouw bedrijf.

Rugzakken bedrukken met logo

Wil jij je werknemers of relaties een handig relatiegeschenk geven? Laat dan rugzakken bedrukken met jouw logo. Het is naast een super handig relatiegeschenk ook een luxe promotieartikel. Benieuwd naar welke rugzakken en bedrukking mogelijkheden wij hebben? Lees dan snel verder.

Verschillende mogelijkheden rugzakken bedrukken

Wij bieden verschillende rugzakken aan die je kan laten bedrukken. Van simpele rugzakken met één vak tot aan luxe rugzakken met meerde opbergvakken. Je kunt de rugzakken bedrukken doormiddel van tampondruk of zeefdruk. Bedruk snel een rugzak met jouw logo!

Wanneer je op zoek bent naar tassen met trekkoord kan je het beste kijken op deze pagina. Ben je op zoek naar andere tassen? Neem dan een kijkje op de pagina tassen.

Rugzakken bedrukken kleine oplage

Heb je niet zo veel rugzakken nodig? Maar ben je toch op zoek naar rugzakken met bedrukking? Dat kan geregeld worden! Wij bieden een aantal rugzakken aan die je ook in kleinere oplagen kunt bestellen.

Met spoed rugzakken bedrukken

Wij bieden een aantal rugzakken aan die je kunt laten bedrukken en met spoed kunt laten bezorgen. Tegen een meerprijs is het mogelijk om de producten eerder te leveren dan de standaard levertijd.

Custom rugzakken bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte rugzakken voor jouw relaties of werknemers? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste rugzakken laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig rugzakken met bedrukking

Wanneer je rugzakken wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoeveel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dit aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties of werknemers verrassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan rugzakken met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top