Rollerbalpennen bedrukken

Rollerbalpennen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte rollerbalpennen als promotiemateriaal of een luxe rollerbalpen als relatiegeschenk. Laat hier rollerbalpennen bedrukken met jouw logo

Het broertje van de ballpoint pennen: de rollerbal pen! Een rollerbal pen combineert eigenlijk het gemak van een ballpoint pen met het ‘inktgevoel’ van een vulpen. Met een rollerbal pen zet jij of je relatie met één soepele beweging een handtekening onder je nieuwe contracten! Bedruk je rollerbal pennen met bedrijfslogo, tekst of slogan.

Rollerbal pennen met logo bedrukken

Het verschil tussen een ballpoint pen en een rollerbal pen zit in de inkt. Waar de ballpoint pennen gevuld zijn met inkt op basis van olie, is de inkt van de rollerbal pen gebaseerd op water. Dit heeft het voordeel dat je niet hard op de pen hoeft te drukken om te kunnen schrijven. Tegelijkertijd wordt de inkt gelijkmatig over het papier verspreid, waardoor het net lijkt of je met een vulpen geschreven hebt. Geef de rollerbal pen een smaakvolle uitstraling door het te bedrukken met je bedrijfslogo.

Mogelijkheden met logo bedrukte rollerbal pennen

Rollerbal pennen kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Zo kan je rollerbal pennen met bedrukking uitdelen op een evenement, zoals een beurs. Zo laat je mensen kennis maken met jouw merk op een laagdrempelige manier. Ook kan je rollerbal pennen inzetten als luxe relatiegeschenk. Een aantal pennen in ons assortiment zijn perfect om aan een gewaardeerde relatie te geven. Uiteraard kan je ervoor kiezen deze pennen te laten bedrukken. Wil je een nog luxere rollerbal pen aan je relatie schenken? Kies dan voor een rollerbal pen met lasergravering.

Alternatieven rollerbal pennen met bedrukking

Als je niet op zoek bent naar een rollerbal pen met bedrukking, maar een ballpoint pen met bedrukking. Neem dan eens een kijkje op onze pagina voor balpennen. Wanneer je op zoek bent naar een pennenset, klik dan hier!

Custom rollerbalpennen bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte rollerbalpennen voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste rollerbalpennen laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig rollerbal pennen met bedrukking

Wanneer je rollerbal pennen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met het meest populaire relatiegeschenk? Bestel dan rollerbal pennen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top