Rekenmachines bedrukken

Rekenmachines met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte rekenmachines als promotiemateriaal of een luxe rekenmachine als relatiegeschenk. Laat hier rekenmachines bedrukken met jouw logo.

Na onze schooltijd is hoofdrekenen niet meer ons sterkste punt. Stiekem pakken we er liever een rekenmachine bij. De rekenmachine is niet alleen erg handig, maar ook een luxe relatiegeschenk. Werk je bij een bedrijf waar veel cijfers verwerkt worden? Dan komt een rekenmachine erg goed van pas. Wij hebben stijlvolle en handige rekenmachines in ons assortiment, wat een leuke toevoeging is aan elk bureau. Wil je de rekenmachines een persoonlijk tintje geven? Laat de rekenmachines dan bedrukken met jouw logo.

Rekenmachines bedrukken met logo

Wil jij je relaties een handig relatiegeschenk geven? Laat dan rekenmachines bedrukken met jouw logo. Het is naast een super handig relatiegeschenk ook een luxe promotieartikel. Benieuwd naar welke rekenmachines wij hebben. Lees dan snel verder.

Verschillende mogelijkheden rekenmachines bedrukken

Wij bieden verschillende rekenmachines aan die je kan laten bedrukken. Denk hierbij aan simpele rekenmachines tot aan luxe rekenmachines. Je kunt de rekenmachines bedrukken doormiddel van tampondruk of zeefdruk. Naast bedrukken, kan je jouw rekenmachines ook laten personaliseren met gravering. Het graveren van rekenmachines is ideaal, omdat een gravering niet vervaagt en een luxe uitstraling geeft.

Wanneer je op zoek bent naar usb-sticks kan je het beste kijken op deze pagina. Ben je op zoek naar andere kantoorartikelen? Neem dan een kijkje op de pagina kantoorartikelen.

Rekenmachines bedrukken kleine oplage

Heb je niet zo veel rekenmachines nodig? Maar ben je toch op zoek naar rekenmachines met bedrukking of gravering? Dat kan geregeld worden. Wij bieden een aantal rekenmachines aan die je ook in kleinere oplagen kunt bestellen.

Met spoed rekenmachines bedrukken

Wij bieden een aantal rekenmachines aan die je kunt laten bedrukken of graveren en met spoed kunt laten bezorgen.

Custom rekenmachines bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte rekenmachines voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste rekenmachines laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig rekenmachines met bedrukking

Wanneer je rekenmachines wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoeveel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dit aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verrassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan rekenmachines met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top