Reistassen

Reistassen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte reistassen als promotiemateriaal of een luxe reistas als relatiegeschenk. Laat hier reistassen bedrukken met jouw logo.

Reistassen hebben een enorm bereik. Mensen nemen ze immers overal mee naartoe. Om deze reden zijn reistassen een perfect relatiegeschenk. Wanneer je reistassen laat bedrukken, kunnen deze over heel de wereld zichtbaarheid geven aan jouw bedrijf.
Dankzij onze reistassen van goede kwaliteit kan jij en jouw relaties lang genieten van de reistassen bedrukt met logo, slogan of afbeelding.

Verschillende soorten reistassen met bedrukking

Zoals iedereen zijn bagage anders inpakt, heeft ook iedereen aan andere voorkeur als het gaat om in welke reistas het wordt meegenomen. Om deze reden bieden wij reistassen met bedrukking in verschillende soorten, maten en kleuren aan.

Mogelijkheden reistassen met bedrukking

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment reistassen. Reistassen zijn er in veel verschillende maten, modellen, kleuren, prijzen en materialen. Dit betekent dat er veel keuze is en de kans groot is dat er minimaal een reistas tussen zit die perfect bij jouw doel past. Wij beschikken over de volgende reistassen:

– Heuptassen bedrukken
– Duffeltassen bedrukken
– Sporttassen bedrukken
– Laptoptassen bedrukken
– Weekendtassen bedrukken
– Luxe reistassen bedrukken
– Trolleys bedrukken
– Tas op wieltjes bedrukken

Reistassen bedrukken kleine oplage

Het is natuurlijk mogelijk dat je slechts een klein aantal reistassen met bedrukking wilt bestellen. Dit is bij ons geen probleem. Wij bieden reistassen aan die je met logo kunt laten bedrukken in kleine oplages.

Custom reistassen bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte reistassen voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste reistassen laten maken, volledig op maat.

Reistassen bedrukken met spoed

Wanneer jouw deadline nadert en je nog geen reistassen met bedrukking heeft besteld, is dit geen probleem. Wij kunnen reistassen met spoed voor jou bedrukken. Als je aangeeft dat er haast bij de order is, kunnen wij hier rekening mee houden!

Scroll naar top