Reisaccessoires bedrukken met logo

Reisaccessoires met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte reisaccessoires als promotiemateriaal of een luxe reisaccessoire als relatiegeschenk. Laat hier reisaccessoires bedrukken met jouw logo.

Verras je klanten, collega’s en relaties met een geschenk waarmee jouw logo overal ter wereld kan stralen: reisaccessoires met bedrukking! Vakantiegangers nemen naast hun kleding en toiletspullen allerlei andere handige reisartikelen mee. Denk bijvoorbeeld aan een reiskussen, oordopjes, slaapmaskers en bagagesloten. Deze artikelen zijn de ideale relatiegeschenken om jouw merk niet alleen in Lutjebroek te laten stralen, maar ook op de warme stranden op Hawaii!

Bedrukte reisaccessoires met logo

Ons assortiment bevat een grote verscheidenheid aan reisartikelen die je kunt laten bedrukken: van oordopjes tot aan hangmatten en strandlakens. Zorg voor optimaal comfort wanneer jouw relaties onderweg zijn met een van onze reiskussens. Voorzie ze van jouw bedrijfslogo en je relatie zal je naam of boodschap niet meer uit het hoofd krijgen!

Welke bedrukte reisaccessoires?

Reisaccessoires met bedrukking zijn niet alleen een uitkomst voor lange reizen, ze zijn ook heel behulpzaam tijdens korte reizen. Daarbij zijn onze reisaccessoires in verschillende prijscategorieën verkrijgbaar. Reisaccessoires met bedrukking zijn dus inzetbaar voor veel verschillende promotionele doeleinden. Geef een reissetje weg als giveaway of schenk een aantal van je klanten een luxe reisaccessoire om hen te bedanken voor de loyaliteit. Een reisaccessoire met bedrukking zal er niet alleen voor zorgen dat je opvalt bij je klanten en relaties, ook mede reizigers zullen in aanraking komen met jouw merk!

Custom reisaccessoires bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte reisaccessoires voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste reisaccessoires laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig reisaccessoires met bedrukking

Wanneer je reisaccessoires wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat overal ter wereld zichtbaar zal zijn? Bestel dan reisaccessoires met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top