Powerbanks bedrukken met logo

Powerbanks met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte powerbanks als promotiemateriaal of een luxe powerbank als relatiegeschenk. Laat hier powerbanks bedrukken met jouw logo.

Een lege telefoon terwijl je onderweg bent naar een afspraak? Zorg ervoor dat dit jou nooit meer zal overkomen met dank aan een powerbank. Geef een persoonlijke twist aan de powerbanks door jouw bedrijfslogo of jouw eigen tekst erop te laten drukken.

Powerbanks bedrukken

Powerbanks zijn inzetbaar voor veel doelgroepen, maar onder scholieren, bedrijven in de ICT- en multimedia branche en festivalgangers zijn ze het populairst. Powerbanks zijn ontzettend populair onder mensen die vaak hun telefoon gebruiken. Weet je dat jouw doelgroep altijd online wil blijven? Speel hier dan op in door middel van een relatiegeschenk in de vorm van een powerbank bedrukt met logo. Blijf onder de aandacht van jouw relaties met behulp van een powerbank met bedrukking! 


Waar powerbanks voorheen erg zwaar en groot waren, worden ze steeds kleiner en lichter, waardoor ze een stuk handiger zijn om mee te nemen. Het drukoppervlak van powerbanks is relatief groot, waardoor je jouw bedrijf goed zichtbaar zal zijn.

Mogelijkheden powerbanks met logo

Ons assortiment biedt veel verschillende powerbanks die je kan laten voorzien van een bedrukking. Denk bijvoorbeeld aan draadloze powerbanks, 10000 mah powerbanks, powerbanks van duurzaam materiaal en powerbanks op zonne-energie. Voor ieder doeleinde en iedere doelgroep is wel een powerbank te vinden. Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op, wij adviseren jou graag! 

Onze powerbanks kunnen voorzien worden van een bedrukking, maar sommige powerbanks kan je ook laten lasergraveren, wat de powerbank er soms net iets luxer kan laten uitzien. Welke bedrukking je voor de powerbanks wilt gebruiken, is geheel aan jou.

Powerbanks bedrukken goedkoop

Ben je op zoek naar powerbanks met bedrukking, maar heb je een beperkt budget? Dit hoeft geen probleem te zijn! Bij ons is het mogelijk powerbanks met bedrukking in kleinere oplagen te bestellen. Daarnaast bieden wij powerbanks met bedrukking aan tegenover een scherpe prijs.

Custom powerbanks bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte powerbanks voor jouw relaties of werknemers? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste powerbanks laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig powerbanks met bedrukking

Wanneer je powerbanks wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een luxe en functioneel relatiegeschenk? Bestel dan powerbanks met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top