Potloden bedrukken

Potloden met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte potloden als promotiemateriaal of een luxe potlood als relatiegeschenk. Laat hier potloden bedrukken met jouw logo.

Tekenen jij, je collega’s en je relaties graag? Of hebben zij kinderen die graag tekenen? Dan is het een leuk idee om potloden te laten bedrukken met logo. Potloden kunnen worden ingezet voor verschillende doelgroepen: jong en oud kan er plezier aan beleven! Daarnaast hebben potloden het voordeel dat fouten kunnen worden uitgewist.

Potloden bedrukken met logo

Wil je eens iets anders weggeven? Denk dan eens na over het bedrukken van potloden voor een giveaway. Potloden zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: potloden met gum, potloden zonder gum, potloden met verschillende kleurtjes of een potlood in juist een natuurlijke kleur. Daarnaast zijn er ook nog potloden met zaadjes beschikbaar. Deze potloden zijn aan de bovenkant gevuld met verschillende zaadjes waar bloemen of kruiden uitkomen.

Accessoires voor bij potloden met logo

Wanneer je met een potlood schrijft, kan het natuurlijk gebeuren dat je een foutje maakt. Gum dit eenvoudig weg met een van onze bedrukbare gummetjes. In ons assortiment zijn verschillende gummen te vinden die je kunt laten bedrukken. Kijk hiervoor op deze pagina. Een opbergbakje voor al je pennen, potloden en andere schrijf- en tekengerei misstaat ook niet op een bureau. Als je interesse hebt in een opbergbakje voor je bedrukte potloden, kan je een kijkje nemen op onze pagina voor bureau-accessoires.

Custom potloden bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte potloden voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste potloden laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig potloden met bedrukking

Wanneer je potloden wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een origineel en kindvriendelijk item? Bestel dan potloden met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top