Portfolio’s bedrukken

Portfolio’s met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte portfolio’s als promotiemateriaal of een luxe portfolio’s als relatiegeschenk. Laat hier portfolio’s bedrukken met jouw logo.

Portfolio’s bedrukken met logo is een slimme keuze. Je kan op deze manier een professionele uitstraling geven aan bijvoorbeeld jouw buitendienstverkopers. Of je kan er natuurlijk voor kiezen om ze weg te geven aan klanten ten behoeve van jouw naamsbekendheid.

Verschillende soorten portfolio’s bedrukken

Bij ons kan je portfolio’s bedrukken met een ontwerp naar keuze. Qua bedrukking ben je volledig vrij te kiezen voor de bedrukking die het best bij jouw huisstijl past. Je kan kiezen uit verschillende formaten portfolio’s om te bedrukken. In A4 en A5 formaat. Dit zijn de formaten portfolio’s die wij kunnen bedrukken en het snelst kunnen leveren. Ben je op zoek naar een ander formaat? Dat is geen probleem. Wij kunnen portfolios met bedrukking voor jou op maat maken.
Naast het formaat van het portfolio kan je ook nadenken over de kaft van het product. Ben je op zoek naar een portfolio met bedrukking met een harde of zachte kaft? Een portfolio met hard cover of soft cover behoort ook tot jouw mogelijkheden. Of ga je liever voor een portfolio met een luxere uitstraling, zoals een portfolio met nepleren kaft?

Ook qua bedrukking van portfolio’s ben je volledig vrij. Wij kunnen notitieblokken in zowel één als meerdere kleuren bedrukken. Bij ons kan je altijd een geschikt portfolio met bedrukking vinden.

Portfolio’s bedrukken goedkoop

Heb je een klein budget over voor het bedrukken van portfolio’s. Ons assortiment bestaat uit portfolio’s van verschillende prijsklassen, zodat je ook tegenover een goedkopere prijs jouw logo, afbeelding of tekst op portfolio’s kunt laten drukken.

Kleine oplage portfolio’s bedrukken

Niet zo veel portfolio’s nodig? Dit is geen probleem. Bij ons kan je portfolio’s niet alleen in grote oplagen bestellen, wij bieden ook portfolio’s met bedrukking in kleine oplages aan.

Portfolio’s bedrukken met spoed

Jouw portfolio met bedrukking wil je natuurlijk zo snel mogelijk geleverd hebben. Kan je echt niet meer wachten? Het is mogelijk een spoedlevering aan te vragen voor jouw bedrukte portfolio’s. Met een spoedlevering heb je de artikelen net iets eerder in huis. Vergeet niet om de spoedlevering zo snel mogelijk bij ons aan te vragen, zodat wij hier rekening mee kunnen houden!

Custom woonaccessoires bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte portfolio’s voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste portfolio’s laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig portfolio’s met bedrukking

Wanneer je portfolio wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een luxe en functioneel relatiegeschenk? Bestel dan portfolio’s met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

 
Scroll naar top