Picknickartikelen bedrukken

Picknickartikelen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte picknickartikelen als promotiemateriaal of een luxe picknickartikelen als relatiegeschenk. Laat hier picknickartikelen bedrukken met jouw logo.

Veel mensen gaan in hun vrije tijd picknicken. Een goede productcategorie dus ook waar je naamsbekendheid op kunt genereren. Denk hierbij aan; picknickkleden bedrukken of aan besteksetten bedrukken.

Verschillende soorten Picknickartikelen met bedrukking

Er zijn veel verschillende soorten picknickartikelen die je kunt laten bedrukken, denk bijvoorbeeld aan picknickkleden, koeltassen en thermosflessen.

Mogelijkheden bedrukte picknickartikelen

Er zijn veel manieren waarop je jouw picknickartikelen kunt laten bedrukken. Je kunt zelfs kiezen voor borduring op een picknickkleed, of een lasergravering op een thermosfles.

Bedrukte picknickartikelen kleine oplage

Je kunt picknickartikelen met bedrukking in zowel grote als kleine oplagen bestellen. Ook bij het bedrukken van picknickartikelen in kleine oplages ben je volledig vrij te kiezen wat je met de bedrukking van jouw artikel wilt doen.

Picknickartikelen met spoed bedrukken

Het is mogelijk jouw picknickartikelen met spoed te laten bedrukken. Het is hierbij wel van belang dat je zo vroeg mogelijk aangeeft dat er haast bij de bestelling is. Dan kan hier rekening mee gehouden worden.

Custom picknickartikelen bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte picknickartikelen voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste picknickartikelen laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig picknickartikelen met bedrukking

Wanneer je picknickartikelen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een relatiegeschenk dat veel plezier met zich meebrengt? Bestel dan picknickspullen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

 
Scroll naar top