Petten bedrukken

Ben je op zoek naar een passend relatiegeschenk? Wellicht passen bedrukte petten en caps perfect bij jouw bedrijf! Petten met bedrijfslogo zijn relatiegeschenken die goed opvallen en tijdens veel evenementen en voor veel doeleinden gebruikt kunnen worden.

Laat jouw doelgroep de show stelen met een van onze petten bedrukt met jouw bedrijfslogo!

Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

Petten bedrukken met logo

Veel jongeren, maar ook volwassenen dragen weleens een pet. Of het nu is ter bescherming tegen de zon of omdat het er leuk uit ziet, petten worden vaak gedragen. Voor jou de uitgelezen kans om reclame voor uw bedrijf te maken! Met bedrukte petten kan je op een andere manier laten zien dat je er bent. Petten vallen namelijk goed op! Wanneer je iemand tegenkomt kijkt u vaak eerst naar het hoofd. Waardoor jouw logo in één oogopslag gezien kan worden!

Laat jouw bedrijf bekender worden met de hulp van petten of caps bedrukt met logo. Of het nu voor jouw personeel of voor jouw relaties is, de ontvanger zal er blij mee zijn!

Verschillende mogelijkheden voor bedrukken petten en caps

In ons assortiment zal je veel verschillende soorten petten en caps vinden. Zo bevat ons assortiment de populaire trucker- en baseball caps. Ook kan je hier bandana’s, hoeden en zonnekleppen vinden. Het is mogelijk de petten en caps te bedrukken, maar je kan er ook voor kiezen de petten en caps te laten borduren. Deze keuze is geheel aan jou!

Kan je  niet vinden wat je zoekt? Wij helpen je graag! Het is ook mogelijk petten voor jou op maat te laten maken.

Goedkoop petten bedrukken

jouw naamsbekendheid vergroten op sportieve wijze, maar weinig budget over? Bij ons is het mogelijk petten in een kleine oplagen te bestellen. Mocht je veel petten met bedrukking willen bestellen voor een lage prijs. Dit is ook mogelijk!

Bestel eenvoudig petten met bedrukking

Wanneer je petten wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven.

Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat niet alleen origineel, maar ook heel functineel is? Bestel dan een pet met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top