Overhemd bedrukken met logo

Wil jij zakelijk voor de dag komen bij een klant, op een beurs of gewoon op kantoor? Bestel dan een overhemd met bedrukking of met borduring. Met CSE Promo ben je ervan verzekerd dat jouw logo hiermee goed voor de dag zal komen!

Verschillende soorten overhemden bedrukken

Bij iedereen past een ander overhemd. Of het nu om een andere kleur, een ander soort materiaal, korte of lange mouwen of een loose of slim fit gaat, bij CSE Promo kan je terecht voor elegante overhemden met geborduurd of bedrukt logo. 

 

Bestel eenvoudig overhemden met bedrukking of borduring

Wanneer je overhemden wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je graag dat jij en jouw collega’s zakelijk voor de dag komen? Bestel dan overhemden met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top