Opvouwbare tassen bedrukken

Opvouwbare tassen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte %title%  als promotiemateriaal of een luxe opvouwbare tassen als relatiegeschenk. Laat hier opvouwbare tassen bedrukken met jouw logo.

De tas die niet mag ontbreken bij het kopen van boodschappen! Opvouwbare tassen met bedrukking van bedrijfslogo worden een steeds populairder promotieartikel, omdat consumenten er steeds meer gebruik van maken. Met het oog op het milieu en de kosten van plastic tassen, besluit men steeds vaker een eigen tas mee te nemen. De ideale kans voor bedrijven om hierop in te spelen!

Door opvouwbare tassen met uw eigen logo te bedrukken kunt u reclame maken voor uw bedrijf, terwijl de mensen die uw tas hebben gekregen bijvoorbeeld hun boodschappen of andere inkopen doen.

Opvouwbare tassen bedrukt met logo

Opvouwbare tassen worden de laatste tijd steeds meer gebruikt door consumenten bij het kopen van de boodschappen. De uitgelezen kans voor uw bedrijf om promotie te maken met een shopper tas met bedrukking! U deelt de bedrukte tassen uit en de consument maakt reclame voor u terwijl zij hun boodschappen doen.

Mogelijkheden bedrukte opvouwbare tassen

Er zijn vele verschillende mogelijkheden wat betreft de bedrukking van big shoppers. U kunt kiezen voor een full colour bedrukking. Bestaat uw logo uit één kleur? Dan kunt u tijdens het bestellen van uw shopper kiezen voor eenkleurige bedrukking.

Bedrukte opvouwbare tassen in kleine oplages

Vaak worden opvouwbare tassen met bedrukking in grotere oplages besteld. Bij ons is het ook mogelijk om shoppers met bedrukking in kleine oplages te bestellen. U kunt altijd bij ons terecht!

Opvouwbare tassen met bedrukking met diverse afmetingen en materialen

Bedrukte opvouwbare tassen zijn er in verschillende vormen en maten. Bij ons kunt u een groot assortiment opvouwbare tassen vinden. Hierdoor kunt u vrijwel altijd een shopper vinden die goed bij uw budget past. De ene shopper is goedkoper dan de ander. Dit ligt vaak aan het materiaal dat gebruikt wordt bij het maken van de shopper. Zo zijn non-woven opvouwbare tassen met bedrukking vaak het goedkoopst. Bent u op zoek naar een shopper van een ander materiaal? Wij bieden shoppers van allerlei materialen aan. U kunt hierbij denken aan: RPET shoppers, jute opvouwbare tassen, katoenen shoppers, en bamboe shoppers.

Opvouwbare tassen met spoed bedrukken

Bij ons is het mogelijk uw big opvouwbare tassen met spoed te laten bedrukken. Geef dit wel altijd aan bij uw bestelling. Dan kan rekening worden gehouden met uw deadline.

Custom made opvouwbare tassen bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte opvouwbare tassen voor jouw relaties of werknemers? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste opvouwbare tassen laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig opvouwbare tassen met bedrukking

Wanneer je laptop- en tablettassen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan laptop- en tablettassen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top