Oordopjes bedrukken

Oordopjes bedrukken met logo? Bedrukte oordopjes als promotiemateriaal of een luxe oordopjes met bedrukking als relatiegeschenk. Laat hier oordopjes bedrukken met jouw logo.

Jouw gepersonaliseerde oordopjes? Dat klinkt als muziek in de oren! Muziek is overal ons om ons heen. Dus, ben je opzoek naar een giveaway of promotieartikel die dagelijks gebruikt zal worden? Dan zijn bedrukte oordopjes de perfecte weggever. Je bedrukte oordopjes zullen overal gezien worden. In de sportschool, op de fiets of in de bibliotheek tijdens het studeren. Ben je niet opzoek naar oordopjes? Kijk dan bij de koptelefoons.

Oordopjes bedrukken met logo

Wil jij je relaties een bruikbaar relatiegeschenk of promotieartikel geven? Laat dan oordopjes bedrukken met jouw logo. Het is naast een super handig relatiegeschenk ook een origineel promotieartikel. Benieuwd naar welke oordopjes wij hebben. Lees dan snel verder.

Verschillende mogelijkheden oordopjes bedrukken

Wij bieden verschillende oordopjes aan die je kan laten bedrukken. Denk hierbij aan gewone oordopjes, maar ook aan bluetooth oordopjes. Je kunt de oordopjes bedrukken doormiddel van tampondruk of zeefdruk. Naast bedrukken, kan je jouw Oordopjes ook laten personaliseren met gravering. Het graveren van oordopjes is ideaal, omdat een gravering niet vervaagt. Wanneer je op zoek bent naar speakers kan je het beste kijken op deze pagina. Ben je op zoek naar andere mobiele accessoires? Neem dan een kijkje op Mobiele accessoires.

Oordopjes bedrukken kleine oplage

Heb je niet zo veel oordopjes nodig? Naar ben je toch op zoek naar oordopjes met bedrukking of gravering? Dat kan geregeld worden. Wij bieden een aantal oordopjes aan die je ook in kleinere oplagen kunt bestellen.

Met spoed oordopjes bedrukken

Wij bieden een aantal oordopjes aan die je kunt laten bedrukken of graveren en met spoed kunt laten bezorgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je relaties tijdens jouw evenement onbezorgd naar muziek kunnen luisten of hands free een telefoongesprek kunnen voeren.

Custom oordopjes bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte oordopjes voor jouw werknemers of relaties? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste oordopjes laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig oordopjes met bedrukking

Wanneer je oordopjes wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoeveel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dit aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verrassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan oorodpjes met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top