Multitools bedrukken

Multitools met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte multitools als promotiemateriaal of een luxe multitool als relatiegeschenk. Laat hier multitools bedrukken met jouw logo.

Ben je op zoek naar een multifunctionele giveaway? Een van onze multitools met bedrukking kan dan een goed idee voor je zijn! Met een multitool heeft je relatie direct een aantal handige gereedschappen bij de hand!

Multitools bedrukken met logo

Een multitool is een voorwerp dat op meerdere manieren gebruikt kan worden. De naam zegt het eigenlijk al, het is een multifunctioneel gereedschap. De multitools in ons assortiment kan je laten bedrukken met logo, tekst of slogan, de keuze is aan jou! Met een multitool heb je bijvoorbeeld een knijptang, mes en schroevendraaier in een product! Geef je relaties een handigheidje, waarbij je naam regelmatig langs zal komen en laat een multitool bedrukken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsnaam.

Custom made multitools bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte multitools voor jouw relaties of werknemers? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste multitools laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig multitools met bedrukking of gravering

Wanneer je multitools wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan multitools met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top