Mokken bedrukken

Mokken met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte mokken als promotiemateriaal of een luxe mok als relatiegeschenk. Laat hier mokken bedrukken met jouw logo.

Bedrukte mokken van keramiek zijn een erg populair cadeau. Hiermee kan je niet alleen jouw naam naar buiten dragen, maar de ontvanger van het cadeau kan er ook nog een hoop plezier van hebben. Iedereen maakt wel eens gebruik van een mok, dus ze zijn een zeer geschikt promotieartikel.

Keramiek mokken bedrukken met logo

Bij het bedrukken van een mok heb je een heleboel vrijheid. Ga je voor een mok bedrukt met logo, of ga je voor een slogan of een andere inspirerende tekst?

Verschillende mogelijkheden mokken bedrukken

Bij mokken denken we al snel aan de standaard koffiemok. Wij bieden de mok in grote en kleine formaten aan. Houd jouw relatie meer van thee? Wij bieden ook een aantal theeglazen aan die je kunt laten bedrukken of graveren. 

Ga je liever voor een mok die je zonder zorgen met je mee kunt nemen? In ons assortiment zitten een aantal to-go mokken en thermosbekers, zodat je ook op reis kunt genieten van jouw favoriete drankje.

Mokken bedrukken goedkoop

Goedkope mokken met bedrukking zijn ook aanwezig in ons assortiment. Mokken met bedrukking komen veel voor bij bedrijven, omdat aan klanten, collega’s en andere relaties uitgedeeld kunnen worden. Dit zal zeker op prijs gesteld worden, omdat de mokken met bedrukking op kantoor gebruikt kunnen worden, wat weer voor een professionele uitstraling zorgt. Heb je niet zo veel mokken nodig? Bij een aantal mokken in het mogelijk een kleine oplage mokken met bedrukking te bestellen.

Met spoed mokken bedrukken

Als je vliegensvlug mokken met bedrukking nodig hebt helpen wij je graag. Wij bieden een aantal verschillende mokken aan die je met spoed kunt laten drukken, zodat deze razendsnel geleverd kunnen worden.

Custom mokken bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte mokken voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste mokken laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig keramiek mokken met bedrukking

Wanneer je mokken wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan keramiek mokken met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top