Meetlinten bedrukken

Meetlinten met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte meetlinten als promotiemateriaal of een luxe meetlint als relatiegeschenk. Laat hier meetlinten bedrukken met jouw logo.

Wil jij elke centimeter van jouw promotie benutten? Zoek niet verder en kies dan voor een meetlint (ook beter bekend als lintmeter of meetband) of rolmaat als relatiegeschenk. Ons assortiment van meetlinten en rolmaten is nagenoeg onmeetbaar. Wij hebben meetlinten en rolmaten in verschillende maatvoeringen en kleuren. Meetlinten en rolmaten zijn uitermate geschikt om in te zetten als promotieartikel of relatiegeschenk omdat ze nuttig zijn. 

Een functioneel promotieartikel wordt doorgaans langer bewaard dan een promotieartikel zonder functie. Hierdoor haal je dus het maximale uit jouw reclamecampagne. Wacht niet langer en kies voor een meetlint of rolmaat met jouw bedrijfslogo, tekst of afbeelding.

CSE Promo biedt een ruime keuze in bedrukte en onbedrukte meetlinten en rolmaten. In centimeters, meters of inches. Ben je op zoek naar een kleine oplage? Geen probleem, wij bedrukken razendsnel elk gewenste oplagen met iedere gewenste opdruk of logo tegen scherpe prijzen

Meetlinten bedrukken met logo

Al onze meetlinten en rolmaten zijn te bedrukken met jouw logo, tekst of afbeelding. Een meetlint of rolmaat met of zonder bedrukking is een populair relatiegeschenk omdat dit goed van pas komt bij de grote en kleine klussen in en rondom het huis. Wil jij meetbare resultaten voor jouw reclamecampagne? Zet dan meetlinten of rolmaten in met jouw bedrijfslogo of tekst.

Verschillende mogelijkheden meetlinten bedrukken

Wil je je meetlint of rolmaat laten bedrukken? Al onze meetlinten en rolmaten kunnen bedrukt worden. Mocht je toch een andere bedrukkingsmethode willen hebben wat niet op de website staat. Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Doorgaans kunnen wij meerdere bedrukkingstechnieken aanbieden op een meetlint of rolmaat.

Is een rolmaat of meetlint te groot? Dan is een liniaal een beter alternatief. Op deze pagina vind je verschillende soorten linialen die ideaal zijn als giveaway of relatiegeschenk. Zoek je toch naar een ander gereedschap om in te zetten voor jouw reclame?  Neem dan een kijkje op de pagina Gereedschap.

Meetlinten bedrukken kleine oplage

Meetlinten of rolmaten zijn bij ons verkrijgbaar al vanaf 50 stuks met of zonder bedrukking. Op de productpagina kan je in 2 stappen direct voor jouw aantal de prijs berekenen. Dus ook voor kleine oplagen ben je bij CSE Promo op het juiste adres.

Met spoed meetlinten bedrukken

Zoek niet verder! Standaard kunnen wij meetlinten en rolmaten met bedrukking snel leveren. Met spoed nodig? Een spoedzending kunnen wij zelfs in 4 werkdagen leveren met bedrukking (vraag naar de mogelijkheden). Zonder bedrukking leveren wij doorgaans binnen 24 uur of 48 uur.

Custom meetlinten bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte meetlinten voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste meetlinten laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig meetlinten met bedrukking

Wanneer je meetlinten wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan meetlinten met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top