Markeerstiften bedrukken

Markeerstiften met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte markeerstiften als promotiemateriaal of een luxe markeerstift als relatiegeschenk. Laat hier markeerstiften bedrukken met jouw logo.

Op kantoor worden vaak markeerstiften gebruikt. Markeerstiften zorgen voor overzicht in grote teksten. Markers voorzien van een logo zijn dan ook een handig geschenk voor je medewerkers of relaties. Aan de ene kant zorg je voor overzicht in het werk van je medewerkers of relaties en aan de andere kant zorg je ook dat je bedrijf zichtbaar is. Er zal altijd aan je worden gedacht als er gebruik wordt gemaakt van de markeerstift.

Markeerstiften bedrukken met logo

Markeerstiften hebben veel verschillende namen, zo worden ze ook wel arceerstiften of fluorstiften genoemd. kunnen makkelijk voorzien worden van een logo. Kies een marker uit ons assortiment en geef hierbij aan met hoe veel kleuren je de stift wilt bedrukken. Ook markeerstiften van merken kunnen wij voorzien van een bedrukking. Zo kan je bijvoorbeeld Stabilo markeerstiften laten bedrukken met jouw bedrijfslogo of slogan.

Op onze website kan je kiezen uit veel verschillende markeerstiften. Zo heb je bijvoorbeeld markeerstiften in de vorm van een bloem. Alle markeerstiften hebben een groot drukoppervlak.

Verschillende mogelijkheden bedrukken markeerstiften

Markers zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren. De meest populaire kleur markeerstift is geel, maar ook roze en oranje zijn erg populair. Dit zijn kleuren die gelijk opvallen op een pagina. In ons assortiment kunt u een grote hoeveelheid markeerstiften vinden, in alle kleuren en vormen. Ben je op zoek naar een markeerstift met een kleur die bij jouw huisstijl aansluit? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor markeerstiften in verschillende vormen, zoals bloemen, driehoeken, spuitjes of markeerstift sets, kan je bij ons terecht.

Custom-made markeerstiften

Bent u op zoek naar markers die volledig aansluiten bij jouw huisstijl? Geen probleem. Met een custom-made markeerstift ben je geheel vrij om aan te geven wat je graag wilt. Zo kan je niet alleen de kleur van de inkt bepalen, maar ook de vorm van de markeerstift. Je kan hiervoor het best contact met ons opnemen. Stuur je liever een e-mail? Stuur ons jouw wensen en dan maken wij een passend voorstel.

Bestel eenvoudig luxe pennen met bedrukking of gravering

Wanneer je luxe pennen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan luxe pennen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top