Lippenbalsem bedrukken met logo

Lippenbalsem met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte lippenbalsem als promotiemateriaal of een luxe lippenbalsem als relatiegeschenk. Laat hier lippenbalsem bedrukken met jouw logo.

Een product dat altijd handig is en van pas komt: lippenbalsem! Bij temperatuurwisselingen heeft men vaak last van droge lippen. Voorkom dit probleem door lippenbalsem, bedrukt met jouw logo, weg te geven aan je relaties en werknemers!

Lippenbalsem met bedrukking als reclamemiddel?

Lippenbalsem is een product dat in bijna iedere tas te vinden is. Het is dan ook mooi meegenomen dat het omhulsel van de lippenbalsem bedrukt kan worden met een bedrijfslogo. Zo kunnen jouw relaties altijd aan je denken als zij gebruik maken van de lippenbalsem.
Lippenbalsem is een erg populair giveaway product op beurzen, open dagen en andere evenementen, omdat het vaak goed van pas komt! Bijna iedereen maakt wel eens gebruik van lippenbalsem, wat het een perfecte giveaway maakt.

Verschillende mogelijkheden lippenbalsem bedrukken met logo

Lippenbalsem met bedrukking is, zoals hierboven al benoemd, een populair weggeefartikel. Zeker als jouw bedrijf werkzaam is in de wellness sector, kan lippenbalsem met bedrukking een leuke giveaway zijn. Naast de standaard lippenbalsem stick, kan je in ons assortiment ook lippenbalsembollen vinden. Een andere lippenbalsem uit ons assortiment is de duurzame lippenbalsem. Deze balsem zit in een duurzaam jasje, omdat het is gemaakt van een stof die minder belastend is voor het milieu. Je kan hierbij denken aan een lippenbalsem omhulsel gemaakt van tarwestro. Een erg interessant product, vooral als je wilt benadrukken dat jij of jouw bedrijf maatschappelijk verantwoord bezig is.

Bedrukte lippenbalsems kleine oplage

Lippenbalsem met bedrukking is niet alleen leuk om aan hele grote groepen weg te geven! Het is ook ontzettend leuk om de balsem met jouw logo aan kleinere groepen te geven. In ons assortiment staan een aantal lippenbalsems die je in kleine oplagen kunt bedrukken. Zo kan je al vanaf 100 stuks lippenbalsem met bedrukking bestellen!

Custom lippenbalsem bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte lippenbalsem voor jouw werknemers of relaties? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste woonaccessoires laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig lippenbalsem met bedrukking

Wanneer je lippenbalsem wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan lippenbalsem met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top