Lampen bedrukken

Wil jij lampen weggeven als relatiegeschenk? Wij hebben verschillende soorten lampen in ons assortiment zoals zaklampen, veiligheidslampjes, fietslampen en hoofdlampen. Lampen zijn populaire promotieartikelen omdat ze functioneel zijn. In het donker of bij weinig verlichting komt een zaklamp altijd goed van pas. En nog belangrijker, lampen zorgen er altijd voor dat jouw campagne, bedrijfsnaam of logo wordt uitgelicht. 

CSE Promo biedt een ruime keuze in bedrukte en onbedrukte lampen en relatiegeschenken. Zelfs LED of COB-lampen voor extra sterke verlichting! Wil je lampen bedrukken in een kleine oplage? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Lampen bedrukken wij razendsnel tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk of logo.

Lampen bedrukken met logo

Alle lampen zijn te bedrukken of te voorzien met jouw logo of tekst. Een lamp is het ideale cadeau in het donker. Wij kunnen verschillende lampen bedrukken met jouw logo, tekst of afbeelding. Wil jij jouw bedrijf in de spotlight zetten? Kies voor een bedrukte zaklamp. Een bedrukte zaklamp wordt veel gebruikt als promotieartikel of relatiegeschenk.

Verschillende mogelijkheden lampen bedrukken

Wij bieden diverse lampen aan die je kan laten bedrukken. Naast bedrukken, kan je jouw lampen ook laten personaliseren met gravering. Het graveren van lampen geeft een luxe uitstraling en duurzaam omdat een gravering niet vervaagt.

Wanneer je op zoek bent naar zaklampen dan kan je het beste kijken op deze pagina. Ben je op zoek naar een fietslamp of reflecterende promotieartikelen om veiligheid te promoten? Neem dan een kijkje op Veiligheid & Eerste hulp.

Lampen bedrukken kleine oplage

Heb je niet zo veel budget of je start een kleine reclamecampagne? Geen probleem! Wij bieden lampen aan die je ook in kleinere oplagen kunt bestellen.

Met spoed lampen bedrukken

Wil je lampen met bedrukking snel geleverd hebben. Al onze lampen kunnen met bedrukking snel geleverd worden op 1 adres in Nederland. Zonder bedrukking kunnen wij zelfs binnen 24 uur of 48 uur leveren. Zo kan je ervoor zorgen dat jouw relaties tijdens jouw evenement niet in het donker staan.

Bestel eenvoudig lampen met bedrukking

Wanneer je lampen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan lampen met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top