Koptelefoons bedrukken

Koptelefoons met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte koptelefoons als promotiemateriaal of een luxe koptelefoons als relatiegeschenk. Laat hier koptelefoons bedrukken met jouw logo.

Audiogadgets zijn voorwerpen die leuk zijn om weg te geven, maar ook erg functioneel zijn. Met een audiogadget met bedrukking geef je iets zinvols aan je leveranciers, klanten en andere relaties en breng je jouw  naam op een positieve manier onder de aandacht. Audio gadgets met bedrukking zijn niet het meest standaard relatiegeschenk, dus jouw naam blijft sowieso hangen bij al je relaties! Verras je relaties met een van onze audio gadgets met bedrukking!

Hoofdtelefoon bedrukken met logo

De hoofdtelefoon met bedrukking is een relatiegeschenk dat steeds meer gewaardeerd wordt. Dit heeft de koptelefoon te danken aan de populariteit van de draadloze variant. Net als de Bluetooth speakers met bedrukking, maakt de hoofdtelefoon verbinding met een apparaat, zoals een mobiele telefoon of tablet, waarmee de koptelefoon bestuurd kan worden. 

Ook de hoofdtelefoons met bedrukking zijn er in verschillende prijs-kwaliteitsklassen. Neem voor advies gerust contact met ons op! Ben je niet op zoek naar koptelefoons maar naar speakers, kijk dan hier.

Wil je ervoor zorgen dat je nooit een nummer mist? bestel dan een powerbank.

Custom koptelefoons bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte kopt voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste koptelefoons laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig koptelefoons met bedrukking

Wanneer je hoofdtelefoons wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat uren luisterplezier garandeert? Bestel dan hoofdtelefoons met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina. Mocht je nog vragen hebben over een product of bedrukking? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

Scroll naar top