Koeltassen bedrukken

Koeltassen met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte koeltassen als promotiemateriaal of een luxe koeltas als relatiegeschenk. Laat hier koeltassen bedrukken moet jouw logo.

Wil jij ook een coole relatiegeschenk of promotieartikel? Bestel dan een koeltas met jouw logo of tekst. Koeltassen zijn enorm handig en geen overbodige luxe meer nu het steeds warmer wordt in Nederland. Maak nu reclame voor jouw bedrijf of merk door bedrukte koeltassen weg te geven. Jouw relaties zullen het enorm waarderen want een goed gevulde koeltas kan je overal gebruiken. Niet alleen op warme dagen is een koeltas met opdruk welkom maar ook de rest van het jaar is een koeltas handig. Je kan namelijk je versbereide lunch in vervoeren, zo blijft het lekker vers en koel. 

Daarnaast is een koeltas ook handig als je boodschappen gaat doen. Bevroren of gekoelde etenswaren kan je zonder tijdszorgen in vervoeren. Wij hebben koeltassen voor blikjes, lunch koeltassen of grotere koeltassen waar van alles in past. Heb jij coole relaties, geef dan een koeltas met bedrukking als relatiegeschenk. Toch op zoek naar een ander tas met bedrukking.  Kijk op deze pagina naar rugzakken, reistassen, sporttassen en nog veel meer tassen met bedrukking.

Koeltassen met logo

Koeltassen met logo weggeven als relatiegeschenk of promotieartikel? Bestel snel bij CSE Promo een bedrukte koeltas met jouw logo of tekst.

Verschillende mogelijkheden koeltassen bedrukken

Wij kunnen koeltassen in meerdere kleuren bedrukken met jouw logo of boodschap. Hiervoor maken we gebruik van verschillende technieken. Kijk op de productpagina voor meer informatie over de druktechniek.

Bedrukken koeltassen kleine oplage

Ben je op zoek naar een kleine oplage koeltassen met bedrukking? Wij kunnen koeltassen met logo al leveren vanaf 2 stuks.

Met spoed koeltassen bedrukken

Met spoed koeltassen met bedrukking nodig? Standaard kunnen we koeltassen met bedrukking snel leveren. Gaat het niet snel genoeg. Vraag dan naar de mogelijkheden voor spoedorders. Zonder bedrukking kunnen wij zelfs binnen 24 uur of 48 uur leveren.  

Custom koeltassen bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte koeltassen voor jouw relaties of werknemers? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste koeltassen laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig koeltassen met bedrukking

Wanneer je koeltassen wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan koeltassen met logo! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

 

Scroll naar top