Klokken of weerstations bedrukken

Klokken met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte klokken als promotiemateriaal of relatiegeschenk! Laat hier klokken bedrukken met jouw logo.

Ben je op zoek naar een tijdloos relatiegeschenk of promotieartikel? Geef dan een klok of weerstation met jouw logo of boodschap aan je relaties of gebruik het voor je eigen bedrijf. Een bedrukte klok of weerstation gaat jarenlang mee, zo koop je maximale reclame voor een klein bedrag. In deze tijden waar iedereen op zijn mobiel de tijd of het weer kan aflezen blijft een bedrukte klok of weerstation erg nuttig. 

Een klok of weerstation met logo kan namelijk op kantoor worden gehangen waardoor jouw medewerkers of relaties altijd weten of het lunchtijd is of dat de werkdag erop zit. Discussies of het warm of koud is op de werkvloer behoren ook tot het verleden tijd omdat er precies afgelezen kan worden hoeveel graden het op kantoor is. En dit allemaal met een simpele klok of weerstation met logo. 

Naast een wandklok hebben wij diverse bureauklokken in ons assortiment. Een bureauklok is altijd handig, zowel voor op kantoor als voor thuis op het bureau. Geef bedrukte bureauklokken met je logo of boodschap aan je relaties of medewerkers en laat ze nooit meer te laat komen.  

Klokken en weerstations met logo

Klokken en weerstations met bedrukking weggeven als relatiegeschenk of promotieartikel? Bij CSE Promo bestel je makkelijk klokken en weerstations met logo of tekst. Bij ons kan je terecht voor gepersonaliseerde bureauklokken, wandklokken en weerstations. 

Verschillende bedrukkingsmogelijkheden voor klokken en weerstations

Klokken en weerstations kunnen wij bedrukken of laser graveren met jouw logo of tekst. Laser graveren raden wij aan voor duurdere klokken of weerstations omdat dit een luxere uitstraling heeft.

Bedrukken kleine oplage

Ben je op zoek naar een kleine aantal klokken of weerstations met bedrukking als relatiegeschenk? Wij kunnen klokken en weerstations met bedrukking al leveren vanaf 50 stuks.

Met spoed klokken of weerstations bedrukken

Geen tijd te verliezen maar toch een klok of weerstation met bedrukking nodig? Standaard kunnen we klokken of weerstations met bedrukking snel leveren. Gaat het niet snel genoeg. Kies dan voor een spoedlevering. Dan krijg je de klokken of weerstations met logo of tekst binnen 4 werkdagen geleverd. Zonder bedrukking kunnen wij zelfs binnen 24 uur of 48 uur leveren.  

Custom made klokken bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte klokken voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste klokken laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig klokken en weerstations met bedrukking

Wanneer je klokken of weerstations wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan klokken of weerstations met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top