Kleursets bedrukken

Kleursets met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte kleursets als promotiemateriaal of een luxe kleurset als relatiegeschenk. Laat hier kleursets bedrukken met jouw logo.

Geef je bedrijf kleur met een van onze bedrukte kleursets! Ons assortiment biedt verschillende kleursets aan: van krijtjes tot kleurpotloden. Een leuk en betaalbaar promotieartikel wat vooral op scholen en kinderdagverblijven voor lachende gezichten zal zorgen.

Kleursets bedrukken met logo

Kleursets kunnen op verschillende manieren van bedrukking worden voorzien. Zo kunnen een aantal potloden en krijtjes individueel bedrukt worden. Bij andere kleursets kan de verpakking bedrukt worden. Een ding is zeker: je bedrijf zal zichtbaar zijn onder zowel jong en oud. Denk aan kleursets die worden uitgedeeld op scholen. De kinderen zullen de kleursets met bedrukking mee naar huis nemen, waardoor jouw merk ook onder de ogen van de ouders van deze kinderen zal komen.

Accessoires voor kleursets met bedrukking

Kleursets zijn leuk om te geven aan verschillende doelgroepen. Zoals eerder benoemd kan zowel jong als oud ervan genieten. Sommige kleursets worden niet alleen met ander tekengerei geleverd, maar ook met bijvoorbeeld een kleurboek.

Custom kleursets bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte kleursets voor jouw werknemers of relaties? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste kleursets laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig kleursets met bedrukking

Wanneer je kleursets wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat super functioneel is? Bestel dan kleursets met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top