Promotiekleding bedrukken of borduren

Bedrukte promotiekleding zijn een veel ingezet middel om op te vallen. Dit kan men doen door het weg te geven als relatiegeschenk, maar jouw werknemers kunnen het ook aantrekken en de aandacht van het publiek stelen. Promotiekleding met bedrukking is een geweldig reclameartikel, een echte blikvanger.

Laat jouw werknemers de show stelen met onze promotiekleding met bedrukking!

Promotiekleding bedrukken of borduren met logo

Kleding heeft ontzettend veel functies. Zo houdt het je warm, functioneert het als statussymbool, bedekt het je lichaam en kan het aandacht trekken. Iedereen draagt wel kleding, waardoor promotiekleding met bedrukking een erg gewild relatiegeschenk is.

Doormiddel van promotiekleding kan je je als bedrijf onderscheiden. Promotiekleding heeft een relatief groot drukoppervlak op zowel de voor en achterkant van de kleding, waardoor je al jouw uitingen kwijt kunt.

Promotiekleding bedrukken hoeft niet duur te zijn. Als je op zoek bent naar goedkope promotiekleding met bedrukking kunnen wij je hierbij helpen. Ook voor luxere kleding van uitmuntende kwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. De goedkopere kleding wordt gemaakt van iets lichter katoen, terwijl de luxe promotiekleding gemaakt wordt van zwaarder katoen. Wil je voor een nog luxere uitstraling gaan? Dan is het borduren van jouw promotiekleding een goed idee.

 

Verschillende mogelijkheden bedrukken of borduren promotiekleding

Binnen ons assortiment zal je verschillende soorten promotiekleding vinden. Zo kan je denken aan t-shirts, longsleeves, softshells en sweaters. Wij kunnen de kleding op verschillende locaties voor je bedrukken. Naast de standaard promotiekleding bieden wij jou ook andere manieren aan waarop jij je als bedrijf kunt presenteren. Zo bevat ons assortiment ook basjassen, blouses, schorten, caps, mutsen en nog veel meer. Ook deze promokleding kunnen wij voor jou bedrukken of borduren. Ook voor veiligheidsvesten met bedrukking kan je bij ons terecht!

Bij het bedrukken van promotiekleding kan je oneindig veel kanten op. Je hebt veel vrijheid wat betreft het ontwerp van het t-shirt. Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag.

 

Met spoed promotiekleding bedrukken

Promotiekleding is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van jouw merk of bedrijf. Wil je een spoedbestelling plaatsen voor het bedrukken van promotiekleding? Dit is geen probleem. Wij kunnen promotiekleding met spoed laten bedrukken, zodat jij de promotiekleding met bedrukking net iets eerder in huis heeft.

Bestel eenvoudig ballen met bedrukking

Wanneer je kleding wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven.

Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met relatiegeschenk dat niet alleen origineel, maar ook heel functioneel is? Bestel dan een kleding met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar top