Keycords & Lanyards bedrukken

Keycords met logo bestellen en laten bedrukken? Bedrukte keycords als promotiemateriaal. Laat hier keycords bedrukken met jouw logo.

Voor evenementen komen lanyards en keycords altijd goed van pas! Ze kunnen namelijk gebruikt worden om de toegangsbadge van evenementen aan te bevestigen. Zo heeft de gebruiker de badge altijd bij de hand en weet de werknemer van het evenement altijd wie hij voor zich heeft. Lanyards of keycords kun je met je eigen logo laten bedrukken, maar je kunt de lanyards ook volledig personaliseren!

Lanyards & Keycords bedrukken met logo

Lanyards en keycords zijn promotieartikelen die opvallen en enorm meehelpen aan de efficiëntie bij de binnenkomst op een evenement. Als je zo efficiënt mogelijk wilt controleren of iedereen een toegangsticket bij zich heeft, zijn lanyards dan ook een goede keuze. Lanyards, ook wel keycords genoemd, kan je laten bedrukken met je bedrijfslogo. Met een keycord met bedrukking is niet alleen de toegangsticket het hele evenement zichtbaar, maar jouw logo is dat ook!

Lanyards zijn niet alleen te gebruiken om een badge aan te bevestigen, er kan ook een fluitje, USB-stick of ander klein voorwerp aan gehangen worden. Hiermee hebben de bezoekers van jouw evenement een aandenken aan de leuke dag.

Lanyards & keycords bedrukken kleine oplage

Het is mogelijk om keycords met bedrukking in kleine oplagen te bestellen. Je kan de keycords met logo al vanaf 50 stuks bestellen.

Lanyards & keycords met bedrukking met spoed bestellen

Nadert je evenement, maar heb je nog geen lanyards met bedrukking in huis? Geen probleem. Wij kunnen je lanyards of keycords met bedrukking met spoed bij je leveren. Zo kan je je keycords of lanyards met logo net iets eerder in huis hebben. Wij vragen je de spoedlevering van de lanyards zo vroeg mogelijk in het proces aan te vragen.

Custom made keycords bedrukken

Bent je op zoek naar volledig op maat gemaakte keycords voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje op deze pagina! Wanneer je contact met ons (moederbedrijf) opneemt, kunnen we samen met jou de tofste keycords laten maken, volledig op maat.

Bestel eenvoudig lanyards & keycords met bedrukking

Wanneer je keycords of lanyards wilt bedrukken met logo, ben je bij CSE Promo aan het juiste adres. Op de website kies je het gewenste product en geef je aan hoe veel promotieartikelen je wilt bestellen. Ook kan je kiezen of je het relatiegeschenk met of zonder bedrukking wilt bestellen. Op de bestelpagina kan je je logo uploaden en kan je aangeven uit hoeveel kleuren dit logo bestaat. Hierna kan de bestelling afgerond worden! 

Na het invullen van alle gegevens zie je nog een overzicht van de relatiegeschenken die je wilt bestellen. Ook staat de levertijd hierbij aangegeven. Mocht je een snellere levertijd wensen, is dit het beste moment om dat aan te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij de producten vaak nog een dag eerder laten afleveren. Wil je je relaties verassen met een promotioneel artikel dat niet alleen goedkoop, maar ook handig is? Bestel dan keycords met bedrukking! Wil je nog meer informatie over het bestelproces? Kijk dan op deze pagina.

 
Scroll naar top